Як поповнити інтернет "Інформаційні технології" через інтернет?

601 0

Ми у соцмережах:

Як поповнити інтернет

З кожним днем все більше людей замислюється про те, що платежі онлайн - це зручно, швидко і ефективно. Але щоб це було так, важливо правильно вибрати сайт, який такі платежі проводить, захищаючи дані клієнта від шахраїв і забезпечуючи послуги на найсучаснішому рівні.

Для оплати інтернету «Інформаційні технології» ідеально підійде сервіс Oplata. У цьому легко переконатися, провівши платіж через форму https://oplata.com/payment/informacionnye-tehnologii - від користувача буде потрібно всього кілька хвилин. Площадка створена спеціально для того, щоб користувачі полегшили собі багато завдань, пов'язані з поповненням рахунків, оплатою комунальних, інших послуг.

Як сервіс піклується про безпеку даних

Сайт відповідає сертифікату безпеки PCI DSS. Зрозуміти, наскільки це серйозний аргумент, легко, якщо знати кількість параметрів, проаналізованих експертами в роботі площадки. Зараз їх більше 280 - тільки ця цифра вже вражає. Клієнту також важливо знати, що його платіжні дані (особливо це стосується кодів безпеки) не зберігаються в системі або на сервері. Інформація використовується сайтом тільки при здійсненні платежу - вона проходить шифрування, завдяки чому не може бути перехоплена шахраями.

Чи означає це, що безпека платежів клієнта на 100% залежить від сайту? На жаль, ні. Якщо третя особа заволодіє інформацією, що включає коди безпеки (на зворотному боці картки), пін-коди та дані для входу в інтернет-банкінг, вона може скористатися рахунком власника для оплати послуг або покупок в інтернеті.

Кілька рекомендацій для безпеки самим клієнтам

Щоб не зіткнутися з неприємностями, незалежними від платіжних сервісів, власникам пластикових карт рекомендується:

• Використовувати платіжну інформацію тільки на гарантовано захищених сервісах - таких, як Oplata. Якщо інформації про безпеку сайту немає, краще обходити його стороною.

• Не передавати картки для використання іншим людям, якщо ви не довіряєте їм на 100%.

• Підключати всі можливі обмеження, додаткові захисні інструменти, запропоновані банком. Це 3D-Secure, СМС-оповіщення, ліміти на інтернет-покупки, інші витрати.

• Не зберігайте великі суми на тій же карті, яка використовується для онлайн-оплат. Найзручніше це робити на спеціальних банківських рахунках, до яких доступу з картки немає.

Дотримуючись простих рекомендацій і користуючись перевіреними сервісами, до яких відноситься Oplata, будь-який користувач полегшить собі життя, не ризикуючи фінансовою безпекою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також