Як позбутись від аритмії

8035 0

Ми у соцмережах:

Як позбутись від аритмії

Щоб стабілізувати серцебиття в домашніх умовах, іноді можуть допомогти парадоксальні, на перший погляд, але ефективні методи.

Наприклад, інтенсивні фізичні навантаження. Здається, що після занять спортом серце починає битися швидше, але насправді в любителів занять у спортзалі ритм серцебиття є максимально здоровим. Річ у тім, що регулярні тренування, в цілому, знижують серцебиття.

Прискорене серцебиття може бути результатом надмірного вживання кальцію. Тому варто скоротити прийом кальцію, якщо ви страждаєте від аритмії. Замість цього краще вживати харчові добавки з магнієм і марганцем.

Якщо ви багато працюєте, а відпочиваєте дуже мало, то це негативно позначиться на серцебитті. Знаходьте можливість прилягти і розслабитися. Але робити це потрібно в кімнаті, яка ізольована від таких подразників, як яскраве світло або шум. Достатньо провести всього кілька хвилин у такому приміщенні в лежачому положенні й серцебиття нормалізується.

Постарайтеся відмовитися від куріння і алкогольних напоїв, оскільки вони насичують організм токсичними елементами, які змушують серце працювати швидше. Через це зростає тиск на головний м'яз тіла.

А завершує список кофеїн, який дуже активно порушує серцевий ритм. Чим менше в раціоні чаю, кави, енергетиків і газованої води, тим краще для серця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також