Як позбутися мішків під очима

771 0

Ми у соцмережах:

Як позбутися мішків під очима

Мішки під очима — поширена проблема, пов'язана з появою в організмі надлишку рідини. Існує кілька простих способів, які допоможуть їх позбутися.

За словами експертів, не можна допускати, щоб організм накопичував воду. Для цього потрібно змінити раціон харчування. Але в багатьох випадках проблему можна вирішити, не вдаючись до дієт.

Промити очі прохолодною водою. Нерідко ця проста процедура є досить ефективною і допомагає прибрати мішки під очима. Тому часом достатньо просто вмиватися холодною водою. Вдаватися до інших способів потрібно тільки в тому випадку, якщо не допоміг цей.

Пити більше води. Організм починає накопичувати рідину в разі її дефіциту. Тому при появі набряків навколо очей необхідно пити більше води. У разі регулярного надходження в організм рідини необхідність у створенні «запасів» зникне. Рекомендована норма — 2-3 літри води на добу.

Відмовитися від певних напоїв. У разі появи мішків під очима медики рекомендують виключити з раціону чай, каву, енергетики, алкогольні напої.

Вживати більше продуктів — «джерел» води. Рекомендується вживати більше овочів і фруктів: у них міститься достатня кількість води. Ще одним корисним продуктом є петрушка: вона сприяє виведенню з організму шкідливих сполук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також