Як працює пультова охорона

856 0

Ми у соцмережах:

Як працює пультова охорона

Комплексна пультова охоронна система включає різні елементи для захисту будь-якого приміщення від несанкціонованого проникнення і від крадіжки. Це самий надійний спосіб захистити своє майно.

Охорона у м. Рівне від приватної компанії «Шериф» - це найкраща охорона та контроль будь-якої установи, а також квартири або приватного будинку. Ви можете замовити послугу монтажа комплекта елементів охоронної системи по доступній ціні. Фахівці все встановлять швидко та професійно. Агентство займається установкою пультової охорони в Києві, а також по всій Україні.

Особливості пультової охорони

Безпеку в денний і нічний час ви можете забезпечити своїй фірмі або житлу завдяки організації пультової охорони. У приміщенні встановлюються різні датчики, які миттєво зреагують, якщо в будівлю хтось пробереться. Виклик одразу попаде в службу безпеки, звідки виїде озброєна команда людей термінового реагування.

У систему пультової охорони входять такі елементи:

  • • датчики. Вони можуть реагувати на відкривання дверей, розбиття скла або стіни, рух, звуки, світло;

  • • відеокамери. Вони не допоможуть запобігти крадіжку, але вони запишуть все, що буде відбуватися в приміщенні в їх полі доступу, а тому розслідування пограбування буде спрощено і пройде швидше;

  • • приймально-контрольний прилад. Він безпосередньо пов'язаний з самими датчиками. Коли буде щось відбуватися, запуститься сигналізація - інформація про подію потрапить на пункт охоронної фірми;

  • • передача сигналу може здійснюватися по різних каналах зв'язку, як телефон, GPRS, GSM. Оптимальним варіантом буде GSM - він відправить смс-повідомлення і на пульт охорони, і вам на телефон. GPRS відправить не тільки сигнал тривоги, але і інформацію про те, що зараз відбувається всередині приміщення;

  • • пункт централізованої охорони - це місце, куди потрапляє сигнал про подію, і звідки відправляється озброєна бригада.

Управління системою проводиться цілодобово, а тому ви можете бути спокійні за своє майно вночі. Навіть якщо ви надовго поїдете, ваша фірма або будинок будуть під чуйним наглядом.

Поставити таку охоронну систему можуть тільки професіонали - це важливо для забезпечення надійного захисту приміщення. Датчики встановлюються на вікна та двері, всередині приміщень вони також можуть бути. Важливо зробити й так, щоб сигнал тривоги одразу потрапив до вас та в охоронну компанію, і щоб в системі не було збоїв.

Ви можете замовити послугу монтажу пультової охорони в компанії «Шериф» за доступною вартістю. Також ви можете тут купити все необхідне, щоб ваш будинок або службове приміщення були під надійним захистом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також