Як працюватимуть кінотеатри, релігійні та культурні заклади під час локдауну

879 0

Ми у соцмережах:

Як працюватимуть кінотеатри, релігійні та культурні заклади під час локдауну

В Україні з 8 січня почали діяти правила посиленого карантину. Заборонена робота розважальних закладів, ТРЦ, фітнес-центрів і басейнів. Роботу ресторанів і салонів краси дозволено з обмеженнями.

 

Про те, як працюватимуть кінотеатри, заклади культури, церкви, музеї, розповів міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Facebook.

Із 8 по 25 січня в Україні діятимуть обмеження, які раніше були встановлені для "червоної зони" карантину. За словами міністра, дозволені:

  • Робота історико-культурних заповідників.
  • Проведення репетицій театральних вистав, концертних програм та інших заходів, але без глядачів і з дотриманням всіх карантинних обмежень на репетиціях.
  • Виробництво аудіовізуального контенту, тобто проведення зйомок кінопроєктів, кліпів. Але за умови дотримання карантинних обмежень на майданчиках.
  • Робота готелів. Зокрема, робота закладів харчування та інших місць харчування при готелях з 6.00 до 11.00 ранку, а за замовленням клієнта в готельний номер – цілодобово.
  • Робота організацій гірськолижного відпочинку, але без роботи закладів громадського харчування та продажу алкогольних напоїв на території.

Категорично заборонено:

  • Приймати відвідувачів закладам культури та кінотеатрам.
  • Проводити масові, культурні та розважальні заходи.

Крім того, згідно з постановою Кабінету Міністрів:

Заборонена діяльність культових споруд і приміщень, які служать для молитовних потреб і які не можуть забезпечити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5 кв. м.

Заборонені релігійні заходи на свіжому повітрі, під час яких немає можливості забезпечити дистанцію 1,5 м між присутніми.

Прийом відвідувачів у музеях, на виставках, у галереях, в яких неможливо забезпечити кількість відвідувачів у залі з розрахунку одна людина на 10 кв. м.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також