Як працюватимуть сервісні центри МВС на Покрову

656 0

Ми у соцмережах:

Як працюватимуть сервісні центри МВС на Покрову

На Покрову графік роботи сервісних центрів МВС Рівненщини дещо змінений. Аби уникнути прикрих несподіванок, зверніть увагу, що сервісні центри МВС 13 жовтня працюватимуть з 9 години ранку і до 17:00, а регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Рівненській області цього дня матиме графік роботи з 08:00 до 16:00. 14 жовтня вихідний. З 15 жовтня усі сервісні центри МВС в Рівненській області працюватимуть у звичному режимі.

 Завчасно плануйте свій візит до сервісного центру МВС. Нагадуємо, що сервісні центри МВС надають послуги лише за попереднім записом:

через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу» https://equeue.hsc.gov.ua/#/login;

 за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС, де електронна черга ще не запроваджена. Контактну інформацію шукайте на сайті регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській області.

Якщо ж у вас виникли нагальні питання, ви можете звернутися за допомогою до нашого чат-бота,  який консультуватиме громадян на сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС. Чат-бот надасть консультацію як  зареєструвати авто;  отримати довідку про несудимість;  замінити або отримати посвідчення водія;  змінити інформацію у свідоцтві про реєстрацію; зареєструватися в Електронному кабінеті водія; які документи потрібної для виїзду за кордон на авто;  дізнатися про роботу мобільних сервісних центрів МВС. Чат-бот  чекає на вас за посиланням: fb.com/hsc.gov.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також