Як правильно обрати люстру для вітальні

1154 0

Ми у соцмережах:

Як правильно обрати люстру для вітальні

Відповідаючи на запитання, яку краще придбати люстру для вітальні, варто розуміти, що саме в цьому приміщенні проводитимуться довгі сімейні вечори і прийоми гостей. Це говорить про те, що світло має бути яскравим і добре розсіяним.

Перш ніж приступити до вибору центральної люстри у вітальню, варто звернути увагу на підлогові, настінні або ж настільні світильники локального типу. Усі освітлювальні прилади у вітальні повинні поєднуватися між собою. Вони повинні не лише доповнювати одне одного, але і бути виконані в одному стилі.

Різновиди

На сайті Лінія Світла надана величезна різноманітність цих освітлювальних приладів, всі їх можна поділити на дві основні категорії:

  • Пристельного типу;
  • Підвісного типу.

Люстри пристельного типу варто вибирати у тому випадку, коли у вітальні невисокі стелі або ж площа невелика. Якщо ж вітальня простора та з високими стелями, то варто акцентувати свою увагу на підвісних моделях.

Особливості вибору

При виборі люстри для вітальні варто звертати увагу і на тип обробки стелі. Наприклад, якщо використовується гладка фарбована стеля, то будь-яких обмежень у виборі освітлювальних приладів немає. Вибір базуватиметься виключно на оформленні самої кімнати і висоту її стель.

Якщо ж в кімнаті встановлена натяжна стеля, то монтаж лампочок повинен здійснюватися на безпечній відстані від самого матеріалу стельової конструкції. Інакше привабливість зовнішнього вигляду натяжної стелі може бути зіпсована. Неважливо, яка модель світильника підбирається, ключовою є відстань ріжків приладу від натяжної стелі.

Висновок

Тільки при правильному виборі люстри для вітальні можна досягти ідеальної атмосфери, яка сприятиме приємному проведенню часу. Якщо людина не впевнена у своїх силах, то вона завжди може скористатися послугами дизайнерів, які нададуть допомогу у здійсненні найбільш оптимального вибору

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також