Як придбати високоякісний прямий диван за низьку ціну?

733 0

Ми у соцмережах:

Як придбати високоякісний прямий диван за низьку ціну?

Прямий диван давно зарекомендував себе як класичний, адже не перестає мати великий попит протягом багатьох століть. Тому компанія AMF за посиланням amf.com.ua/ua/divany/prjamye/ пропонує ознайомитися із сучасними моделями цього виробу.

З чого можна обрати?

Заклад пропонує придбати прямі дивани:

— стаціонарні;

— трансформери.

Перші відрізняються відсутністю можливості розкладатися, тому їх варто купляти для вузького приміщення. Хоч поспати на них не вдасться, зате можна заощадити. Такі моделі найчастіше обирають для офісів, банків та інших громадських закладів.

Особливістю трансформерів є розкладна функція у вигляді:

— книжки;

— метелика;

— пуми;

— дельфіну.

Що стосується розмірів, то тут немає стандартних параметрів: максимальна довжина прямого дивану сягає 2 метрів, включаючи вироби:

— компактні (на 2-3 особи);

— великі (на більш ніж 5 осіб).

Який матеріал використовують?

Перед придбанням дивану такого типу, рекомендується ознайомитися із тканиною для оббивки.

Мікровелюр характеризується практичністю, довговічністю, середньою ціною, не викликає алергічні реакції. Якщо є домашні тварини, то рекомендується обирати флок: він чудово протистоїть механічним ушкодженням, за ним легко доглядати. Натуральна шкіра вважається примхливим матеріалом, адже не тільки дорога, ай потребує постійного догляду. До того ж легко травмується. Арпатек зовні дуже схожий на шкіру, але відрізняється високими експлуатаційними характеристиками, бо призначався для використання в автомобільних салонах. Жаккард протидіє запахам та механічним ушкодженням, завдяки особливій техніці виробництва, не накопичується пил. Бавовна пропускає повітря та вологу, є екологічною, ідеально підходить для сімей із малими дітьми.

Що варто знати про дану компанію?

Організація випускає та реалізує різноманітні види меблів, де прямі дивани займають не останнє місце. Саме тому тут можливо віднайти товар на будь-який смак та гаманець. Завдяки тому, що у виробництво залучені матеріали та обладнання найвищої якості, продукція служить не одне десятиліття. Щобільше, кожному клієнту видається багаторічний гарантійний талон. Гарантом надання відмінних послуг є сертифікат, що дозволяє реалізувати меблі до Європи та країн колишнього СНД.

Транспортування придбання

Доставка по всій Україні виконується за максимально короткий термін. Виконують її надійні перевізники котрі зарекомендували себе роками бездоганної роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також