Як приготувати рол Дракон: секрети страви

985 0

Ми у соцмережах:

Як приготувати рол Дракон: секрети страви

Суші у Рівному – досить популярна страва. А серед топ-3 ролів, які вживають у їжу найчастіше, варто відзначити саме рол Дракон, який вперше був винайдений не у Японії, а в Америці. А от як приготувати його, на що звернути увагу та чи можливо зробити його вдома таким само смачним, як з ресторану?
 
Особливості приготування ролу Дракон
Головна відмінність страви від основних видів ролів полягає у інгредієнтах. До більшості як японських, так і європейських ролів входить червона риба, проте для Дракону знадобиться:
        Класичний рис;
        Огірок;
        Копчений вугор;
        Огірок (або інші овочі);
        Спеції;
        Кунжут;
        Соус унагі.
Для того, аби створили такий рол самостійно, варто правильно відварити рис, використовуючи для цього круглозернистий, клейкий сорт. Після того, як він отримає відповідну консистенцію, варто заправити його за допомогою спецій та рисового оцту, аби рис мав якийсь смак.
На бамбуковий килимок для суші варто постелити харчову плівку, після чого розділити шматочок листу норі навпіл. На плівці повинна опинитись лише половинка, яка вкладається шорсткою стороною догори. На водорості вкладається рис й добре розподіляється руками, залишаючи один з кінчиків вільним.
Після цього рол обертається так, щоб рис опинився знизу. Спершу варто нанести сир Філадельфія, покласти шматочки огірка, який не має шкурки та нарізаний рівними, товстими брусочками. На огірок викласти слайси з вугра таким чином, щоб його кінчики звішувались донизу.
Потім рол варто згорнути, розрізати його на чотири порції й подавати до столу, прикрасивши за допомогою кунжуту.
Щоб зробити цей рол більш оригінальним, можна замінити огірок на кубики авокадо, а усередину, до сиру, додати крабове м'ясо, креветки або навіть ікру летючої риби.
 
Замовити роли з доставкою у Рівному
Якщо не хочеться готувати самостійно – замовляйте доставку від ресторану Суші-Го. У меню можна знайти не лише традиційні Дракони та Філадельфію, а й оригінальніші варіанти, які сподобаються м’ясоїдам, веганам, дітям та усім дорослим.
Ресторан пропонує не лише широкий асортимент страв, які створює досвідчений су-шеф, а й лише свіжі інгредієнти, а ще – власну доставку. Усього 29 хвилин – стільки триває час доставки у Суші-Го, а тому є можливість спланувати смачний обід або вечерю, навіть якщо гості прийшли несподівано.
А ще ресторан пропонує чудові знижки та акції, які допоможуть їсти часто, смачно й недорого.

https://pizzburg.online/wp-content/uploads/2020/07/drakon-scaled.jpg 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також