Як приховати недоліки шкіри, одночасно доглядаючи за нею?

693 0

Ми у соцмережах:

Як приховати недоліки шкіри, одночасно доглядаючи за нею?

Корейська косметика досить довгий час використовувалася виключно місцевими мешканками. Але зовсім нещодавно відомі бренди азіатської косметики з'явилися на світовому ринку. З того часу кількість корейських брендів, які з'являються у маркетплейсах, постійно зростає.

Причини популярності корейської косметики

Деякі з брендів взагалі без реклами стали популярними на весь світ, що стало можливим через високу якість продукції та її чудові характеристики. У південній Кореї дуже розвинена сфера догляду за шкірою, а також пластична хірургія. Засоби, що раніше використовували пластичні хірурги під час догляду за шкірою після операції, з'явилися у вільному доступі для всіх покупців.

Окремо варто зупинитися Корея вв крем, який зазвичай застосовується щодня та може наноситися як база під макіяж. Цей засіб контактує зі шкірою та захищає її від впливу навколишнього середовища, дії декоративної косметики, тональної основи та пудри. Саме тому важливо підібрати крем, який чудово підходить, в залежності від типу шкіри та її потреб.

Головна особливість ВВ крему від RAMOSU у його складі. Він містить у собі засоби захисту, живильні компоненти і невелику кількість пігментів. На початковому етапі цей крем створювався, щоб маскувати дефекти шкіри та доглядати за нею одночасно. Розробником цього засобу для догляду за шкірою стала німецька лікарка, яка займалася пластичною хірургією. Жінки після операції бажали приховати недоліки, шви, але звичайні тональні основи викликали алергію і подразнення, суттєво сповільнюючи реабілітацію. BB крем дозволив спростити догляд за шкірою, яка була травмована в ході операції.

Особливості складу корейського BB крему від RAMOSU

Щоб крем був дійсно ефективним, у його склад вводять пептиди, які живлять верхні шари шкіри, та завдяки спеціальним характеристикам проникають глибше.

Склад BB крему від RAMOSU:

  • Важливим параметром такого засобу догляду за шкірою вважають захист від ультрафіолетового опромінення. Фотостаріння дуже небезпечне для дівчат з сухою шкірою. Влітку без спеціальних сонцезахисних засобів не обходиться, навіть якщо регіон не може похвалитися сонячною погодою.
  • До складу входять пігменти, щоб замаскувати невеличкі дефекти шкіри.
  • Засіб за посиланням https://ramosu.com.ua/ створений для жінки, яка мріє приховати невеликі недоліки, висипання і почервоніння, без використання тональної основи.

Зазвичай щільний тональний крем швидко скочується та помітний при денному освітленні. Корейські розробники та косметологи удосконалили структуру ВВ крему, зробивши його більш лагідним та живильним.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також