Як прокидатися красивою та здоровою

1579 0

Ми у соцмережах:

Як прокидатися красивою та здоровою

Якщо хочете виглядати свіжою з самого ранку, запам`ятайте кілька простих порад.

Правильний сон

Якщо хочете прокинутися сяючою і красивою, не пийте за чотири години до сну алкоголь, каву, міцний чай. Взагалі не варто перед сном вживати багато рідини, це може спровокувати набряки. Повечеряти також краще не пізніше, ніж за три години до сну. Те, як ви будете виглядати вранці, залежить від того, як ви спали вночі. Тому провітріть кімнату, бажано, щоб температура в спальні була не вищою за плюс 18-19 градусів. Найголовніше ( і те, про що знають усі): щоб почуватися бадьорою, а шкіра сяяла свіжістю, спати потрібно не менше 8 годин. І обов`язкове правило — лягти не в той день, в який потрібно прокидатися. Оптимально — о 22.00. Під час сну ніщо не має сковувати, ні тісний одяг, ні гумки на волоссі. Ретельно вмийтеся і змийте всю косметику. Це обов`язкова умова! Без догляду шкіра вранці буде виглядати втомленою, тому треба увечері ретельно вмитися, стерти косметику і нанести крем для обличчя. Крем потрібно наносити тонким шаром і бажано за годину до сну.

Водні процедури

Перед сном найкраще прийняти розслаблюючу ванну з морською сіллю і олією лаванди. Сіль забере усі токсини, що накопичилися за день, а олія лаванди розслабить. Після ванни обов`язково нанесіть на тіло зволожувальний крем.

Зарядка і душ

Уранці можна й не робити зарядку, обмежившись кількома вправами в ліжку. Вони дуже прості, але насправді допомагають прокинутися. Найкраще вранці приймати контрастний душ, в вмиватися ромашкою. Якщо є невеликі набряки — прикладайте лід.

Обов`язково поснідайте

Сніданок — це основний прийом їжі, тому потіште себе смачним сніданком і чашкою натуральної кави або чаю. Після цих порад день буде прекрасним!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також