Як розрахувати необхідний об’єм, підбираючи бойлери на 50 літрів? Sp-climate допоможе з рекомендаціями

901 0

Ми у соцмережах:

Як розрахувати необхідний об’єм, підбираючи бойлери на 50 літрів? Sp-climate допоможе з рекомендаціями

Відсутність гарячого водопостачання вирішується дуже швидко – покупкою якісного водонагрівача. Вам тільки потрібно вибрати ту модель, яка буде підходити за літражем. Адже весь представлений асортимент має різні показники.

Підбираючи бойлери на 50 літрів чи звертаючи увагу на інші варіанти, вам потрібно чітко продумати цей показник. Просто ніхто не хоче підібрати певну модель з асортименту sp-climate.com/catalog/nakopitelnye-vodonagrevateli-boylera/obem_l-is-50/, а потім зрозуміти, що потрібно було щось інше. Для цього Sp-climate дасть певні поради, як саме варто розрахувати потрібний літраж і вже потім вибирати.

Як правильно розраховувати необхідний об’єм?

Заздалегідь проведені розрахунки дозволять уникнути багатьох проблем. Так ви будете впевнені в тому, що вам не прийдеться постійно чекати, поки знову нагріється бак води, бо знову не вистачило. Є й інші ситуації, коли ви не будете переплачувати за електроенергію, оскільки не потрібно буде постійно нагрівати зайву воду.

Тепер щодо того, що потрібно враховувати при розрахуванні необхідного об’єму. Тут варто звернути увагу на такі моменти:

  • Як часто ви плануєте користуватись водонагрівачем? Зрозуміло, що для квартири чи приватного будинку потрібні досить хороші варіанти, а для дачі можете без проблем придбати компактні, оскільки тут буваєте не так часто.
  • Скільки членів родини буде користуватись водою? Чим більша сім’я, тим об’ємнішим має бути бойлер. Дорослим і дітям потрібна різна кількість води для вирішення своїх потреб.
  • Чітко визначтесь зі своїми звичками. Наприклад, у більшості випадків приймаєте душ чи любите поніжитись у ванній. Зрозуміло, що на всі цілі потрібен різний об’єм води.
  • Скільки кранів є в будинку чи квартирі? Адже часто виникає така ситуація, коли одночасно використовують воду у ванній кімнаті чи на кухні. Зрозуміло, що тут витрата води значно збільшується.

Кожен з цих пунктів максимально важливий. Вам потрібно все розрахувати заздалегідь, щоб потім не довелось шкодувати та щось обмінювати.

Зрозуміло, що самостійно буває в цьому складно розібратись. Логічно, звернутись за допомогою до спеціалістів. Вони краще знають усі тонкощі. Вам лише залишається одне – чітко пояснити свої побажання, а вони вже порадять найкращу модель з усього наявного. Завдяки підказкам з Sp-climate ви зможете забезпечити себе та свою родину постійною наявністю гарячої води.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також