Як самому відбілити зуби

1138 0

Ми у соцмережах:

Як самому відбілити зуби

Соломинка для чаю та кави. Саме їхнє регулярне вживання призводить до появи темного відтінку на зубній емалі. Щоб мінімізувати контакт фарбувальних рідин із зубами, можна використовувати соломинку.

Харчова сода. Щіпку харчової соди покласти на зубну щітку і почистити нею зуби. Даний засіб має відбілювальні властивості, допомагає зменшити жовто-коричневий відтінок на зубах. Однак щодня використовувати соду не можна — максимум двічі на тиждень.

Продукти з кальцієм. Стан волосся, шкіри та зубів значною мірою залежить від раціону. Для оздоровлення зубів і ясен у харчування потрібно обов'язково включити продукти, багаті кальцієм. Їхнє регулярне споживання допомагає природним чином поліпшити загальний стан здоров'я порожнини рота, а також зробити зуби яскравішими, білішими. Ефект буде більш істотним, якщо знизити споживання цукру.

Зубна нитка. За словами фахівців, потрібно не просто чистити зуби двічі на день, але й регулярно користуватися зубною ниткою — це краще очищає зуби від забруднень і бактерій, що утворюють плівку. Якщо регулярно чистити зуби щіткою і зубною ниткою, наліт або пожовтіння, з великою ймовірністю, значно зменшаться.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також