Як швидко отримати консультацію досвідченого лікаря

483 0

Ми у соцмережах:

Як швидко отримати консультацію досвідченого лікаря

Київські медики по праву вважаються одними з кращих. Велика кількість клінічних випадків, обмін навичками з закордонними колегами формують вагомий досвід. Часто з міських амбулаторій направляють до столиці.

Громадяни із власної ініціативи шукають київських фахівців. На Medcard24 є повний список закладів. Він доступний за посиланням  https://medcard24.net/clinics/kyiv/ та має простий пошук вузькопрофільних лікарів. Тут відразу можна записатися на прийом та отримати додаткову інформацію.
 
Як користуватися платформою Medcard24?

Знайдіть сайт через браузер або завантажте додаток. Сервіс доступний без реєстрації, але власний кабінет стає альтернативою паперовій карті. Профіль установ має адресу, перелік лікарів, робочий розклад. Запис доступний за телефоном або через e-mail. Деякі спеціалісти приймають без декларації та відкриті до укладання угоди.

Додатково в основних розділах можна вибрати послугу, фахову спеціальність. Тут є пошук за геолокацією, аптеки, огляд медичної реформи. 

Інтерфейс дуже простий та зручний. Medcard24 вам неодмінно сподобається. Заявка на консультацію чи виклик додому відкрита цілодобово. Цільове поле звернення допоможе лікарю попередньо ознайомитися з вашою проблемою. Завдяки електронним послугам процес комунікації відбувається швидше та ефективніше.
 
Чому медики рекомендують пацієнтам електронну картку?

Буває, що паперова документація губиться. Цифровий формат зберігає відомості в хмарному просторі. Важлива інформація доступна навіть зі смартфона:
 
- історія відвідин;
 
- рекомендації, рецепти;
 
- клінічні дані всіх членів родини;
 
- щоденники контролю за станом здоров’я;
 
- сервіси взаємодії з медперсоналом.

Фахівцеві легко працювати з віртуальним дописом, а користувачеві не треба перейматися за втрачені бланки.

Велика перевага онлайн-заявок – відсутність черг. Пацієнт прибуває у встановлений час, працівник не відривається на сторонні питання. Завантажуйте Medcard24 і записуйтеся до кращих спеціалістів цілодобово.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також