Як швидко поповнити ZEN MasterCard за кордоном

634 0

Ми у соцмережах:

Як швидко поповнити ZEN MasterCard за кордоном

Європейський фінтех-сервіс ZEN.COM з липня 2023 року офіційно доступний для українських користувачів. Він дає можливість проводити найважливіші банківські операції з валютними коштами зі смартфона у будь-якій точці планети, де є доступ до Інтернету. При цьому створювати картку для кожної валюти не потрібно, адже в рамках єдиного рахунку ZEN користувач може здійснювати операції з 29+ валютами.

У матеріалі розповімо, як легко поповнити ZEN MasterCard.

Картки сервісу: особливості

Користувач сервісу ZEN може отримати:

  • віртуальну картку — автоматично активується після створення рахунку, ідеальна для грошових переказів та оплати покупок онлайн;
  • фізичну картку — замовляється окремо з адресною доставкою (в межах країн Європейської економічної зони), підійде для зняття в банкоматах готівкових коштів та традиційної оплати через термінал.

Картка ZEN MasterCard мультивалютна, тобто з нею можна проводити необхідні платежі у декількох валютах (долари, фунти, євро, злоти тощо). Більше не потрібно носити із собою багато карток та тримати в голові декілька пін-кодів.

Інші переваги картки:

  • розширена гарантія на техніку;
  • захист покупок за необхідності повернути кошти;
  • гарантована безпека персональних даних картки;
  • кешбек на 15% від партнерів сервісу.

В застосунку на смартфоні чи іншому гаджеті завжди відображається ваша мультивалютна картка. Тому ви завжди вибиратимете правильну опцію для будь-яких оплат.

Як поповнити картку

Поповнення доступне готівкою та безготівковими коштами:

  • переказом з інших карток MasterCard, Visa;
  • через Google Pay, Apple Pay;
  • міжнародним чи місцевим банківським переказом (достатньо ввести ПІБ, номер картки чи рахунку отримувача);
  • готівкою в терміналах Planet Cash (у Польщі їх понад 1000) або Paysafecash.

Для поповнення картки скористайтесь таким алгоритмом:

  1. В мобільному застосунку виберіть опцію поповнення.
  2. Введіть варіант та суму поповнення.
  3. Завершіть процедуру.

Важливо! З 05.10.2022 року на території України, відповідно до Постанови НБУ, заборонені Р2Р-перекази з гривневих карток вітчизняних банків. Перекази з валютних карток вітчизняних банків дозволені (проте не більше 100 000 грн на місяць, в еквіваленті).

Марія, користувачка ZEN.COM:

«Я працюю за кордоном (в Італії), часто відправляю доньці гроші на навчання у ВНЗ. Щоб перерахувати гроші, треба надавати купу інформації — номери рахунків, коди. Іноді через це не могла вчасно відправити дитині гроші (не мала реквізитів). Роботи в мене багато, тому не можу часто бігати в банк. В липні дізналась про ZEN.COM. Вони пропонували безкоштовні грошові перекази в Україну. Зазначаю тільки номер рахунка одержувача, ПІБ — і вже майже одразу гроші на рахунку доньки».

Ольга Акопян, керівниця з розвитку ZEN.COM в Україні:

«У ZEN.COM ми завжди намагаємося запропонувати клієнтам найзручніші функції в застосунку, щоб кожен міг просто отримати потрібні фінансові послуги будь-де».

Ви можете розраховувати на кошти відразу після поповнення, щоб зняти готівку або розплатитися в магазині. Поповнення доступне у тих же 29+ валютах, у яких у межах картки здійснюються інші платежі. Якщо валюти у списку доступних немає, кошти автоматично зараховуються у євро (за міжбанківським курсом).

Ще більше інформації про особливості поповнення ZEN MasterCard — на zen.com.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також