Як швидко та вигідно поповнити мобільний рахунок «Київстар»

646 0

Ми у соцмережах:

Як швидко та вигідно поповнити мобільний рахунок «Київстар»

Мобільний зв’язок та інтернет — речі, без яких неможливо обійтися в сучасному світі. Якщо термін дії тарифного пакета закінчився, а грошей на рахунку немає, необов’язково шукати найближче відділення оператора або платіжний термінал, звертатися на касу супермаркету або магазину техніки. Розповідаємо, як можна поповнити телефон онлайн і що робити абонентам «Київстар» за відсутності доступу до всесвітньої мережі.

 Найзручніші способи поповнення рахунку на смартфоні

Клієнти найбільшого в Україні мобільного оператора можуть швидко сплатити за користування зв’язком:
 
- на сайті або в мобільному застосунку «Київстар». Переказ коштів на абонентський рахунок здійснюється без комісії, водночас доведеться підтверджувати платіж в банківському застосунку;
 
- за допомогою онлайн-банкінгу. Відповідна функція є як на вебресурсах, так і в мобільних сервісах більшості українських банків. Онлайн-транзакції зручні та швидкі, однак за переказ грошей потрібно сплачувати комісію;
 
- за допомогою платіжної платформи Portmone. У цьому разі переказати кошти можна як з комісією, так і без додаткових витрат.
 
Для проведення онлайн-операції в будь-якому випадку потрібен доступ в інтернет, також необхідно мати при собі або принаймні знати реквізити банківської картки VISA, MasterCard чи «Простір» (16-значний номер, CVV/CVC-код і термін дії).
 
 
Як поповнити мобільний за відсутності інтернету
 
Коли гроші на рахунку закінчилися, а ви перебуваєте у місці, де немає Wi-Fi, потрібно зателефонувати оператору за безоплатним номером 899 або ввести комбінацію *134#. 

 

Щоб прикріпити банківську картку до свого мобільного номера, в першому випадку слід скористатися голосовими підказками, у другому — ввести таку комбінацію: *134*0*16-значний номер картки*місяць і рік завершення терміну її дії (4 символи)*CVV/CVC#.

 

Шестизначний код, що надійшов у SMS, вказується під час активації картки за голосовими підказками або за інструкціями на екрані смартфона (після введення *134#). Надалі ви зможете поповнювати рахунок собі та близьким, платити за домашній інтернет від «Київстар», використовуючи лише останні 4 цифри номера картки.
 
Поповнення мобільного рахунку через Portmone
Щоб поповнити Київстар на Portmone, необов’язково навіть реєструватися на платформі. Для здійснення платежу потрібно лише:

- знайти оператора в розділі «Поповнення мобільного» та зайти на платіжну сторінку;

- вказати номер телефона (без +380) та суму;

- ввести дані банківської картки або обрати платіж Google Pay;

- підтвердити транзакцію.

Кошти надійдуть на рахунок за лічені хвилини. Ви зможете швидко оновити тарифний пакет і знову телефонувати близьким, друзям і колегам, заходити в інтернет-браузер, користуватися соцмережами та месенджерами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також