Як синтетична спідня білизна може вам нашкодити

1204 0

Ми у соцмережах:

Як синтетична спідня білизна може вам нашкодити

Синтетична мереживна білизна виглядає неперевершено. У спокусливих трусиках та бюсті жінка почуває себе впевненою, сексуальною. Але ж відомо, що штучні тканини сприяють розвитку хвороботворних мікроорганізмів у делікатних зонах, а отже, є ризик для жіночого здоров’я.
Чи безпечно носити трусики з бамбуку, поліаміду та модалу? На це питання впевнено відповіли експерти інтернет-магазину білизни Astratex.ua.
Аргументи за та проти
По-перше, варто врахувати, що з синтетики шиють не лише жіночі вироби, але й чоловічі боксерки. По-друге, розібратися, у чому саме шкода від матеріалу. 
Отже, синтетична білизна погано вбирає піт та виділення. І ще синтетика зберігає тепло тіла, тобто створюється потенційно шкідлива мікрофлора в інтимній зоні. Навіть якщо сліпи м’які та зручні, тривале носіння може призвести до утворення попрілостей та подразнення шкіри. 

Який вихід? Трусики зі штучних тканин не обов’язково одягати на весь день. Носіть протягом дня бавовняний комплект. А синтетична нижня білизна нехай почекає до вечора. Одягайте улюблений комплект з мережива в особливих випадках, щоб потішити себе та партнера. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також