Як смачно приготувати яєчню: тіктокерка розповіла про незвичний спосіб

Залишки соусу з банки не викидайте, а використайте його для смаження яєчні.

1 хв. читання

Яєчня – ідеальний швидкий варіант сніданку, але якщо готувати її щоразу однаково, ця страва може набриднути. Видання Express розповіло цікавий спосіб смаження яєць, який підходить для тих, хто любить соуси і приправи.

Тіктокерка Condiment Claire, яка має понад 981,2 тисячі підписників, показала, як готувати яєчню, використовуючи залишки гірчиці чи іншого соусу в баночці. Такий спосіб також дозволить зменшити кількість відходів харчових продуктів.

Ідея проста: потрібно взяти майже порожню банку з-під соусу – гірчиці, кетчупу, майонезу тощо. Важливо, щоб на стінках посудини залишилося трохи соусу. 

Клер розповіла, що вбиває у банку із залишками сусу кілька яєць, закручує її і добре струшує. Це потрібно для того, щоб змішати яйця із приправою, яка була в банці. Завдяки такому трюку до смаку яєць додається смак соусу, і в результаті виходить яєчня з іншим смаком.

Після того, як яйця і соус змішаються до однорідної маси, яєчню слід приготувати як зазвичай – на сковороді з антипригарним покриттям на повільному вогні.

Кухарка наголошує, що важливо не пересмажити яйця, тому вогонь потрібно вимкнути, коли вони ще не закінчили згортатися, оскільки тепла, що залишилося, вистачить для остаточного приготування.

Поділитися цією статтею