Яєчня – ідеальний швидкий варіант сніданку, але якщо готувати її щоразу однаково, ця страва може набриднути. Видання Express розповіло цікавий спосіб смаження яєць, який підходить для тих, хто любить соуси і приправи.
Тіктокерка Condiment Claire, яка має понад 981,2 тисячі підписників, показала, як готувати яєчню, використовуючи залишки гірчиці чи іншого соусу в баночці. Такий спосіб також дозволить зменшити кількість відходів харчових продуктів.
Ідея проста: потрібно взяти майже порожню банку з-під соусу – гірчиці, кетчупу, майонезу тощо. Важливо, щоб на стінках посудини залишилося трохи соусу.
Клер розповіла, що вбиває у банку із залишками сусу кілька яєць, закручує її і добре струшує. Це потрібно для того, щоб змішати яйця із приправою, яка була в банці. Завдяки такому трюку до смаку яєць додається смак соусу, і в результаті виходить яєчня з іншим смаком.
Після того, як яйця і соус змішаються до однорідної маси, яєчню слід приготувати як зазвичай – на сковороді з антипригарним покриттям на повільному вогні.
Кухарка наголошує, що важливо не пересмажити яйця, тому вогонь потрібно вимкнути, коли вони ще не закінчили згортатися, оскільки тепла, що залишилося, вистачить для остаточного приготування.







