Як створити свій інтернет магазин під ключ і не натрапити на аферистів?

1134 0

Ми у соцмережах:

Як створити свій інтернет магазин під ключ і не натрапити на аферистів?

Електронна комерція сьогодні на піку своєї популярності і вже можна гарантовано говорити про те, що надалі все більше покупок відбуватиметься онлайн, замість звичних походів магазинами. Найбільш просунуті та популярні студії розробки сайтів підтверджують цю інформацію високою статистикою замовлень на інтернет магазини під ключ. З боку споживача онлайн шопінг потребує мінімум часу та зусиль. Постійне поліпшення платіжних систем дозволяє продавцю миттєво отримати оплату, а завдяки вдосконаленню логістики клієнти вже наступного дня може отримати заповітну покупку. Інтернет-магазин під ключ розширює можливості будь-якого бізнесу. Уявіть собі ситуацію, коли локальний магазин з появою сайту починає реалізувати свій товар по всій країні, замість продажу в одній конкретній локації. При грамотному підході до маркетингу можна збільшити прибутки в десятки разів. Але це вже є наступним кроком розвитку, а спочатку все ж таки варто звернутися в студію розробки сайтів і почати з азів - замовити інтернет магазин під ключ, який надалі і належить розвивати.

Що таке інтернет магазин під ключ і навіщо він вам потрібен?

Інтернет магазин під ключ це майданчик з великою та розвиненою інфраструктурою для реалізації товару. При цьому процес роботи відбувається з найменшими витратами продавця. Можна сказати, що онлайн ресурс виконує ті ж функції, що і звичайний магазин - демонстрацію товару з його найвигіднішого боку для привернення уваги покупця, для подальшої покупки. З однією великою різницею – власнику бізнесу не потрібно орендувати та оформлювати приміщення з торговими рядами, наймати продавців, касирів тощо. І при цьому клієнт вибирає товар у комфортних для себе умовах, не виходячи з дому та з можливістю замовити доставку до дверей. Основні функції будь-якого інтернет-магазину під ключ:

♦ демонстрація каталогу товарів

♦ детальний опис кожного товару, демонстрація його фотографій, ознайомлення покупця з технічними характеристиками

♦ прийом оплати за допомогою вбудованих платіжних систем, форма для замовлення

♦ можливість спілкування з клієнтом за допомогою чату

При цьому, як зазначають фахівці студії розробки сайтів, ресурс повинен мати приємний та сучасний інтерфейс, актуальну та корисну інформацію про товари та послуги, а також бути простим та зрозумілим для користувача.

Чому варто звернутися до студії розробки сайтів?

Якщо ви хочете розвивати свій бізнес, з часом збільшити прибуток і розширити клієнтську базу, необхідно якісно підійти до створення онлайн майданчика. Звичайно, можна скористатися безкоштовними інструментами з інтернету та спробувати створити сайт самостійно. Швидше за все він загубиться серед тисяч таких же неуспішних і непопулярних, і в результаті ви поставите хрест на онлайн-продажах. А можна відразу звернутися до студії розробки сайтів та замовити інтернет магазин під ключ, який буде виконаний якісно, технічно правильно, з приємним дизайном та зрозумілим інтерфейсом. Надалі вам залишиться розвивати свій проект, але для цього він спочатку має бути зроблений за всіма правилами.

Скільки коштує інтернет магазин під ключ?

Вартість проекту залежить від обсягів майбутніх робіт, від складності проекту та вимог до його реалізації. Також вартість формується виходячи з їх професіоналізму підрядників. Ми рекомендуємо детально вивчити портфоліо студії розробки сайтів https://it-lobster.com/ та ознайомитись з їх реалізованими проектами. Залежно від складності інтернет магазину під ключ та технічного завдання для його реалізації, вам буде запропонована вартість.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також