Як у Європарламенті: депутатка міськради Рівного відвідуватиме сесії з дитям

1602 0

Ми у соцмережах:

Як у Європарламенті: депутатка міськради Рівного відвідуватиме сесії з дитям

Новообрана депутатка від «Європейської Солідарності» Оксана Майборода – відома громадська активістка і одна з небагатьох мам, яку можна було помітити в робочій обстановці разом з маленькою донькою. Коли вона була немовлям, пані Оксана використовувала слінг. У депутатки поцікавилися, чи суміщатиме вона материнство з роботою в Рівненській міській раді.

 «Мені не звикати, з сином теж ходила на засідання ради, коли треба було активізувати підтримку депутатів по парку на Грабнику чи по міському озелененню. Так мене багато вже хто знає, і сподіваюсь, що мама з дитям на роботі не викликатиме здивування, а сприйматиметься як норма. Це ж фактично все для них ми й робимо, це для них створюємо зручне та безпечне місто та краще довкілля. Не обіцяю брати дитя на всі засідання, це складно, але такі випадки, ймовірно, будуть траплятися», - відповіла Оксана Майборода.

Вона зауважила, що сьогодні в Європарламенті нікого не здивує депутатка з дитям. Тож вона вірить, що і в нас участь жінок в політиці підтримуватимуть не лише квотами в списках, а  реальними діями на практиці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також