Як у Рівному святкуватимуть День хіміка

1850 0

Ми у соцмережах:

Як у Рівному святкуватимуть День хіміка

Завтра, 26 травня, до Дня хіміка у Рівному відбудеться свято для всієї родини.

Так, у парку Хіміків на Ювілейному з 13:00 до 19:00 рівнян розважатимуть колективи МБК Текстильник, Міського будинку культури, обласної філармонії та БК Хімік. О 15.00 відбується майстер-клас під відкритим небом із запального танцю Зумби, який проведе для усіх бажаючих Irashwets Zumba. Серед гостей свята проведуть вікторину «Що ви знаєте про Азот».

О 14:00 та о 16:00 відбудеться феєричне хімічне наукове шоу від Артемон. Також цього дня центр розваг Грай-край знизить ціна на усі атракціони на 50%.

Будуть і спортивні змагання – це чемпіонат зі скелелазіння, і футзальні ігри, армреслінг, перетягування канату, дартс. На чемпіонів чекають призи і нагороди. На дітлахів чекають майстер-класи з розпису гіпсових фігурок, стирання кольоровим піском, заплітання косичок, аквагрим від Марії Горуни.

Крім того, на дітей чекають різні конкурси, розіграші й танці, солодка вата, смажене морозиво та випічка. Організатори запросять кумедних героїв, які даруватимуть кульки найкращим мамам.

Також завтра триватиме виставка під відкритим небом, де будуть представлені архівні фото колишнього мікрорайону Ювілейний, світлини будівництва парку та Рівнеазоту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також