Як у Рівному відомий перукар врятував рибалку (ВІДЕО)

1232 0

Ми у соцмережах:

Як у Рівному відомий перукар врятував рибалку (ВІДЕО)

Тадеуш Жеребцов підняв з дна водойми у гідропарку чоловіка, який пробув у воді майже три хвилини.

Він розповів Суспільному, що вже і не сподівався знайти людину живою. Врятованого вже перевели з реанімації у травматологію.

Інцидент стався 6 червня, приблизно о 21:30. Тадеуш Жеребцов разом з дружиною їхали велосипедами біля водойми й побачив натовп — люди стояли біля місця, де у воду впав рибалка.

- Я якийсь час замислився, чи може людям здалося, чи праворуч, чи ліворуч, але дружина каже: "Вали! Давай, вперед! — пригадує Тадеуш Жеребцов.

Чоловік стрибнув у воду в одязі.

-  Я підійшов, встиг тільки зняти портфель, телефон передав дружині. Мабуть, добре, що не витрачав багато часу. Ваня лежав на дні, чекав мене. Я його взяв і все нормально, — каже рятівник.

Тадеуш працює перукарем у Рівному, веде активний спосіб життя, плаває у відкритих водоймах впродовж всього року. 

- Десь кроки три я зробив по цих сходах, по плитах і вже пірнув. І вже далі я плив під водою. І вже руками по дну шукав. Виплив десь в метрах шести-семи. І дівчата сказали ліворуч, я перемістив пошуки ліворуч. І там вже все, — продовжує Тадеуш Жеребцов.

Врятованого чоловіка доставили у реанімаційне відділення міської лікарні. Спілкуватися з журналістами Суспільного він відмовився.

- Потребував він кисневої терапії та дезінтоксикаційної. На ранок стан пацієнта був стабільний. Після повторного огляду терапевтом, пульмонологом переведений в терапевтичне відділення, — коментує лікар-анестезіолог міської лікарні Павло Бураков.

Рятівник чоловіка каже, що чоловік "зробив йому вечір", бо дочекався на дні водойми живим. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також