Як участь у Прозорро тендерах сприяє розвитку бізнесу

233 0

Ми у соцмережах:

Як участь у Прозорро тендерах

1 квітня 2016 року вступив в дію закон України “Про публічні закупівлі”. Його розробка почалася ще в 2014 році і з моменту запуску зазнала багатьох змін та удосконалень. На сьогодні в умовах діджиталізації держави розроблено кілька акредитованих платформ для участі у так званих “торгах”. Вони відкриті для великого, середнього і малого бізнесу і завдяки електронній системі прозорро тендер може виграти кожен із учасників. Процес відбувається відкрито, публічно і в рамках чинного законодавства.

Як прийняти участь у тендері

Система Прозоро дозволяє будь-якій людині стежити за державними закупівлями. Це запобігає корупції, відмиванню грошей і дає поштовх розвиватися не лише великим корпораціям, а й малому та середньому бізнесу.

Сьогодні для реалізації закону України “Про публічні закупівлі” було створено кілька онлайн-платформ. Взяти участь у торгах через таку електронну базу даних можна за допомогою https://zakupki.com.ua/ - одному із небагатьох акредитованих сайтів. Достатньо зареєструватися. Ось детальна покрокова інструкція:

1. реєстрація в графі постачальників з обов'язковими даними: електронна пошта, контактний номер телефону, ім'я та пароль;

2. пошуки підходящого тендеру через призму фільтрів - предмет закупівель, галузь, регіон, статус, назва організації;

3. оплата комісії за участь у тендері згідно тарифного плану платформи, що напряму залежить від бюджету закупівлі. На zakupki вартість участі варіюється від 17 грн до 3400 грн;

4. безпосередньо ваша пропозиція - з її вартістю, необхідними документами та підписом КЕП або ЕЦП. Все має відповідати вимогам замовника.

Варто пам'ятати, що найменша помилка чи невідповідність у документах може стати причиною відхилення вашої заявки на участь у тендері.

Як участь у Прозорро тендерах

Як стати на крок ближче до перемоги в тендері

Платформа для держзакупівель Zakupki.ua може допомогти будь-якому учаснику стати переможцем в торгах. Користувачам пропонується ряд послуг:

• можливий прогноз ставок на тендер конкурента;

• готова аналітика, проведена на основі попередніх дій замовників та конкурентів;

• каталог Prozorro Market, в якому можна легко знайти замовника пройшовши кваліфікацію;

• консультація персонального менеджера з будь-яких питань;

• доступ до вебінарів, статей і публікацій, що поглиблюють знання і вміння в сфері державних закупівель;

• зручний інтерфейс і доступ до цікавих вам закупівель.

Зробивши крок до активного розвитку з такими послугами просто.

Вигоди для бізнесу від участі у тендері

Відкриті тендери - це не лише прозорість усіх державних закупівель. Компанії, що беруть участь у торгах, відкривають для себе потенційні перспективи розвитку. Будь-яка компанія має змогу:

• вибрати серед відкритих тендерів той, який ви можете бездоганно реалізувати;

• без досвіду отримати контракт;

• швидко підписати угоду (згідно встановлених дедлайнів);

• гарантовано отримати оплату послуг, що регулюється законодавством;

• без затрат на рекламу знайти замовника.

Навіть нікому невідома невелика компанія після вдалого виконання замовлення може стати впізнаваною. Участь в тендері створює імідж, репутацію, викликає довіру та лояльність. Завершені проекти стануть актуальним доповненням портфоліо компанії та основою стабільного розвитку і збільшення доходів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також