Як усунути больовий синдром під час менструації?

414 0

Ми у соцмережах:

Як усунути больовий синдром під час менструації?

Згідно з відкритими даними, понад 50% жінок репродуктивного віку регулярно стикаються з больовими відчуттями під час місячних. Подібне явище навіть отримало назву альгоменорея і вважається патологією, яка потребує лікування. Найчастіше жінки самостійно підбирають препарат, який допомагає саме їм. І найчастіше це Німесил, з інструкцією якого можна ознайомитися за посиланням https://apteka911.ua/drugs/nimesil-d2011 у МІС «Аптека 9-1-1». 

Чому варто усувати больовий синдром? 

Хворобливі відчуття під час менструації негативно позначаються не тільки на фізичному, а й на психологічному стані. Загальний пригнічений стан не дає змоги максимально насолодитися звичним способом життя і буквально вибиває з колії. Деякі жінки відчувають настільки сильні болі, що не здатні навіть пересуватися. Залежно від особливостей організму, больовий синдром охоплює не тільки зону статевих органів, а й:
 
- поперек;
 
- голову;
 
- суглоби. 

Але повний список індивідуальний і залежить виключно від конкретної жінки. 

Зазвичай подібні відчуття можуть тривати від кількох годин до навіть кількох днів. І прийом Німесилу дає змогу нівелювати біль або звести його до мінімуму.

Головне, дотримуватися рекомендованої дози, чітко прописаної лікарем. 

Негативні наслідки передозування

Найчастіше пацієнти під час виявлення побічних ефектів стикаються з різними порушеннями роботи органів шлунково-кишкового тракту, зокрема нудотою, блювотою або больовими відчуттями в животі. Іноді може спостерігатися зниження артеріального тиску або тахікардія. 

Як запобігти появі побічних ефектів? Рекомендується приймати препарат раз на добу. Достатньо використання одного пакетика, розведеного в склянці чистої води, щоби купірувати больовий синдром. Другу дозу варто вжити тільки тоді, коли мине мінімум 10 годин після прийому першої.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також