Як вибирати чоловічі футболки

886 0

Ми у соцмережах:

Як вибирати чоловічі футболки

Сьогодні футболка - це більше, ніж просто річ, яку ми одягаємо в жарку погоду. Сьогодні футболка - самостійний і другорядний атрибут чоловічого гардероба, для якого не існує часових рамок і обмежень по стилю. Діловий, повсякденний та спортивний - для кожного з них можна підібрати футболку. А знайти якісні моделі можна на сайті інтернет-магазину одягу Bolf.

Сучасні чоловічі футболки

Сучасні моделі чоловічих футболок настільки різноманітні, що ви зможете підібрати їх під будь-який ваш образ: будь то діловий, smart casual або спортивний. Якраз цим і примітні футболки.

Крім універсальності величезну роль грає їх доступність. У порівнянні з іншими речами футболки вважаються найдешевшими серед тих, що безпосередньо впливають на зовнішній вигляд.

Купівля футболки ніяк не прив'язана до сезону. Ви можете придбати її навесні, взимку, восени або влітку. Пора року лише впливатиме на роль футболки в усьому образі: якщо це зима, тоді футболка буде виступати в якості утеплення; якщо це демісезон (весна-осінь) - для багатошаровості образу, доповнюючи розстебнуту сорочку, толстовку або вітровку; якщо літо - то тут все гранично ясно: самостійний предмет, який вважається кращим "протиотрутою" жарким дням.

Купуючи кілька пар футболок ви кратно збільшуєте кількість ваших майбутніх образів. Постараємося пояснити, чому так відбувається, використовуючи шкільну математику: припустимо у вашій шафі є одна пара повсякденних брюк (джинси / слакси / чінос), одна пара спортивних штанів і одна пара шортів, універсальність футболки дозволяє їй поєднуватися з кожним з цих предметів, т. е. вже, як мінімум, 3 способу; купивши дві футболки, ви можете використовувати абсолютно різні образи майже кожен день тижня.

Види чоловічих футболок

Сучасні футболки можна розділити на два основних види: класичні і поло.

Класичні моделі це ті, що мають звичайний круглий або V-подібний виріз і короткий рукав. Фасон може бути приталеним, прямим або повністю вільним.

Футболки поло - це все той же короткий рукав, приталений фасон і застібається на 2-3 гудзики комір-стійка.

Як вибирати чоловічу футболку

Є деякі правила вибору чоловічих футболок, про які ви, можливо, не знаєте. Почнемо з класичних моделей:

Якщо ви широкоплечий хлопець або чоловік, то переживати вам нема про що - будь-яка футболка відмінно на вас сяде. Головне визначитеся з розміром.

Для худих хлопців найкраще підійдуть моделі з круглим вирізом, так як трикутний візуально робить тіло вже.

Футболки поло відмінно виглядають на всіх типах фігур.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також