Як вибрати дитячу вітровку

528 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати дитячу вітровку

Дитяча вітровка - це практично незамінна річ у гардеробі маляти. Така куртка універсальна, одне з головних умов при виборі дитячої вітровки - вона повинна добре захищати від холоду, вітру та іншої негоди.

Перед тим, як відправитися в магазин дитячого верхнього одягу, у кожної мами виникає питання, як правильно вибрати вітровку для дитини, а також на що звернути увагу перш за все? Відповіді на ці важливі питання ви дізнаєтеся в нашій статті.

Як вибрати дитячу вітровку

1. При виборі дитячої вітровки обов'язково враховуйте, з якого матеріалу вона виготовлена. За властивостями тканину для курток нагадує матеріал для пошиття комбінезонів. Пам'ятайте, що вітровка повинна виправдовувати свою назву, тобто не пропускати вітер.

2. Тканина такої куртки повинна бути водонепроникною, крім того, дуже міцною і досить легкою, що б дитині було зручно рухатися.

3. Вибирайте вітровку з капюшоном, який захистить вашу дитину від вітру і дощу.

4. Рекомендується вибирати вітровку на блискавки, а не застібається на гудзики, оскільки діти досить енергійні і в будь-який момент можуть втратити одну з гудзиків, а застібка-зіпер запобіжить цю неприємність, а значить, дитина не замерзне.

5. Хороша вітровка повинна бути з підкладкою з трикотажної тканини або бавовни, крім того, це може бути спеціальна сітка, що забезпечує прекрасну вентиляцію.

6. Слідкуйте, щоб шви на дитячій куртці виглядали акуратно і не мали стирчать ниток.

7. Якщо на дитячому куртці-куртці є застібки-липучки, зверніть увагу на те, як вони пришиті.В ідеалі такі застібки потрібно прострочити по всьому краю і хрест-навхрест.

8. Вітрівка повинна бути підібрана таким чином, щоб вона максимально підходила до всього іншого гардеробу малюка.

Наведені вище рекомендації допоможуть вибрати дитячу вітровку, в якій ваш малюк буде відчувати себе комфортно і точно не простудиться, така річ прослужить досить довгий термін. При виборі куртки для дітей враховуйте будь-які дрібниці - кількість кишень, в які дитина може заховати всі необхідні речі, а також наявність капюшона на випадок, якщо раптово почнеться дощ або розгуляється вітер.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також