Як вибрати електричний самокат

1717 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати електричний самокат

Наближається літо, пересування містом у громадському транспорті створює незручності у вигляді задушливого повітря. Напад росіян на Україну, світові санкції проти них, брак постачання нафти спричинило здорожчання та дефіцит палива, що є невигідним для поїздки на власному авто.

Наближається літо, пересування містом у громадському транспорті створює незручності у вигляді задушливого повітря. Напад росіян на Україну, світові санкції проти них, брак постачання нафти спричинило здорожчання та дефіцит палива, що є невигідним для поїздки на власному авто. Тож саме час шукати альтернативні різновиди транспорту. З-поміж широкого асортименту сайту Алло у Вінниці ви можете знайти електричні самокати. На що звертати увагу, вибираючи модель для себе, ― дізнаєтесь зі статті.

Особливості конструкції

Електричні самокати складаються з двох коліс, з’єднаних між собою платформою, яку називають декою. Для керування вони обладнані рулем. Також мають акумулятор, електродвигун. Деякі моделі відрізняються наявністю:

♦ дисплея;

♦ дистанційного керування;

♦ підсвічування;

♦ додатка для iOS та Android;

♦ захисту від вологи;

♦ сидіння.

Ціна електричного самоката у Вінниці залежить від його додаткових можливостей. Зручна складна конструкція деяких пристроїв дає змогу легко пристосувати їх у невеликій квартирі чи за потреби взяти із собою. Збільшений запас ходу гарантує, що ви залишитеся мобільними надовго.

Електросамокати для дорослих та дітей

Улюблену модель можуть підібрати для себе люди різних вікових груп. Дорослі версії відрізняються від електричних самокатів, призначених для дітей, тим, що мають велику вантажопідйомність, зазвичай майже 100 кг. У них потужніші двигуни, більша батарея, довша дека і вищий винос.

Електричні самокати, призначені для дітей або підлітків, зазвичай мініатюрніші, легші, дешевші, ніж їхні дорослі аналоги. Вони часто виготовляються з менш міцних матеріалів, мають слабші двигуни. Дитячі електросамокати не можна застосовувати для їзди дорогами загального користування.

Характеристика батареї

Хороші акумулятори мають бути легкими та маленькими, заряджатися швидко і зберігати якомога більше електроенергії. Це впливає на темп руху й потужність двигуна. Важливими характеристиками акумуляторів є:

1. Швидкість заповнення до 50, 80 та 100% місткості.

2. Величина саморозряду, коли не використовуються.

3. Співвідношення ваги та потужності.

4. Довговічність і кількість циклів заряду-розряду, які вони можуть витримати.

5. Стійкість до високих та низьких температур.

Усі акумулятори з часом починають втрачати заряд швидше. Однак їхня робота залежить від правильності використання.

Гальмівне обладнання

В електросамокати встановлюють дискові (механічні, гідравлічні), барабанні, ніжні системи. Найпотужнішим є перший тип, високою надійністю вирізняється другий. Ніжна система передбачає, що на заднє колесо потрібно поставити ногу. Деякі самокати мають електричні гальма, які вирізняються специфікою модифікації. У певних версіях під час натискання на них можна заряджати акумулятор.

Електричні самокати ― зручний, надійний, недорогий та екологічний тип транспорту. Зробіть свій вибір та насолоджуйтесь мобільністю, яку вони надають.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також