Як вибрати ідеальні москітні сітки для вхідних дверей?

233 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати ідеальні москітні сітки для вхідних дверей?

Ніхто не любить, коли в житло залітають комарі, мухи та інші комахи, тому використовують спеціальні сітки, які зазвичай встановлюють на вікна. Крім того, це чудовий захист від пилу та тополиного пуху. Однак є ситуації, коли віконних сіток недостатньо, особливо у приватних будинках, саме тому додатково використовується москітна сітка на двері. Головна їхня особливість — посилений профіль.

Антимоскітна сітка на двері має кілька різновидів:

  1. На магнітах. Це безрамкові москітні сітки, які виглядають як штори. Складаються вони з двох частин і кріпляться безпосередньо до отвору, магнітні елементи закриваються самостійно. Це найдешевший варіант, який легко встановити самостійно, проте не варто забувати, що з часом магнітні кліпси виходять з ладу, тому антимоскітні сітки на двері більше підходять для дачі або нетривалого користування.
  2. На петлях. Такі сітки натягнуті на алюмінієву раму та закріплені в отворі за допомогою петель. Вони відрізняються надійністю, зручністю використання та простим монтажем. Їх можна встановити на вхідні двері приватного будинку, вихід на веранду, балкон або лоджію тощо. Вони доступні у 2 варіантах: з П-подібною рамою, яка не має порога та з суцільною рамою, яка має поріг. Якщо Вам необхідна сітка на двері від мух, придивіться до цього типу. 
  3. Розсувні. Слайдингові москітні сітки ідеально підходять для розсувних дверей, великих отворів, альтанок і світлопрозорих конструкцій на всю стіну. Полотно натягується на раму і рухається вздовж стіни в горизонтальних напрямках. Щоб стулки були відкритими, їм буде потрібно додаткове місце.
  4. Плісе. Така сітка  має дизайн, схожий на розсувну, але плісоване полотно не натягнуто на раму з профілю. Полотно-гармошка приховано в невеликому бічному коробі. Це найменш габаритний варіант, тому не потребує додаткового простору перед дверима, як у розпашних моделях, або поруч з отвором, як у розсувних конструкціях. Сітки плісе дуже зручні для панорамного скління та отворів великих розмірів. Крім того, вони також підходять для установки на звичайні балконні двері.

Перед тим, як купити москітну сітку на двері, слід врахувати кілька факторів, включаючи розмір отвору, де вона розташована, наскільки активно ви їм користуєтеся, а також чи є вільне місце перед дверима або уздовж стіни. Сьогодні вибрати правильний варіант не так складно, оскільки широкий вибір дверних протимоскітних сіток підходить для будь-якого бюджету.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також