Як вибрати осушувач повітря для гаража, підвалу, льоху?

925 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати осушувач повітря для гаража, підвалу, льоху?

Вогкість у підвалі приватного будинку, гаража або льоху — поширена проблема, впоратися з якою досить складно.

 Рішення купити осушувач повітря в таких ситуаціях буде логічним. На що звертати увагу, обираючи обладнання? Дізнавайтеся далі.

Чому вогкість у підвалі чи гаражі потрібно терміново усувати?

Підвищений рівень вогкості у підвальних приміщеннях, гаражах і льохах має негативні наслідки, адже на стінах з’являється конденсат і чутно затхлий запах. Його наслідки виявляють себе:

• прискореним руйнуванням дерев’яних полиць та стінових конструкцій;

• корозією металевих елементів;

• появою чорної плісняви та грибка.

З підвалу волога проникне у приміщення, розташовані над ним. Мікроклімат у них стане некомфортним, а меблі та оздоблювальні матеріали — псуватимуться.

На що звертати увагу, обираючи осушувач?

Як вибрати осушувач повітря, що якісно знизить вологість і не вдарить боляче по гаманцю? Для цього треба врахувати цілу низку параметрів, ключовим з яких є продуктивність, яка вимірюється інтенсивністю осушення та максимальним повітрообміном.

Інтенсивність осушення — скільки літрів рідини зможе вивести з повітря прилад за добу. ЇЇ розраховують за спеціальною формулою, яка враховує площу приміщення, рівень вогкості та якість повітрообміну. Осушувач повітря в гараж треба брати з запасом. Якщо цього не зробити — він працюватиме без пауз, а це призведе до швидкого зносу та високих витрат на електрику.

Найкращі моделі осушувачів для підвальних приміщень та гаражів

Одними з найефективніших рішень є осушувачі повітря «Maxton» і «Aircond». Зручні у використанні та досить потужні для того, щоб забезпечити комфортний мікроклімат, вони доступні з трирічною гарантією виробника.

Прилад «Aircond D-20L» обладнаний двороторним компресором «Panasonic», що здатен витягувати з повітря до 20 літрів води на добу. Вмикаючись та вимикаючись в автоматичному режимі, він ефективно підтримує заданий рівень вологості та економить електрику.

Надійність «Maxton 12a» перевірена часом. Він пропонує низку додаткових функцій, як-от сушіння білизни, іонізація та таймер, блокування. Завдяки додатковій шумоізоляції компресора, він працює дуже тихо. Найкраще він себе проявить у приміщенні площею до 30 м кв., звідки здатен викачувати до 12 літрів води на добу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також