Як вибрати зарядну станцію Bluetti: практичні поради

172 0

Ми у соцмережах:

Як вибрати зарядну станцію Bluetti: практичні поради

Відсутність електропостачання — більше не привід відкладати справи «на потім». У наш час ви зможете почуватися комфортно за будь-яких умов, встановивши вдома зарядну станцію Блуетті купити яку пропонує інтернет-магазин Grokholsky. Це компактний, проте потужний пристрій, здатний заживити домашню техніку й зарядити гаджети.

Топ-3 зарядних станцій Bluetti

Американський бренд Bluetti — один із флагманів на міжнародному ринку. В асортименті компанії є різні типи зарядних станцій, зокрема:

  • Bluetti AC200P — один із найпотужніших пристроїв для домашнього використання (2000 Вт), має ємність 2000 Вт*год, що дозволяє під’єднати навіть мікрохвильову піч або електроінструменти;
  • Bluetti EB70 — більш компактна та легка модель з потужністю 1000 Вт та ємністю 716 Вт*год, ідеально підходить для людей, яким потрібне надійне джерело живлення для ноутбука, телефона, камер спостереження або освітлення;
  • Bluetti EB3A — бюджетний варіант, що має потужність 600 Вт та ємність 268 Вт*год, стане чудовим рішенням для короткочасних поїздок за місто або заряджання гаджетів у аварійних ситуаціях.

Існують й більш потужні станції, наприклад, Bluetti EP600 з додатковими акумуляторами. Це система резервного живлення, здатна «тягнути» увесь будинок — від найпростішого ввімкнення телевізора чи комп’ютера до електроопалення у холодну пору року.

На що звернути увагу при виборі зарядної станції Блуетті?

Найважливіші параметри будь-якого джерела живлення — це його потужність та ємність. Перший показник визначає, які саме пристрої ви зможете під'єднати до станції, другий — скільки часу вони зможуть працювати без підзарядки.

Також варто переконатися в тому, що вибрана модель має достатню кількість портів для ваших потреб. Більшість сучасних Bluetti оснащені різноманітними виходами на USB-A, USB-C, мають гніздо прикурювача, порти 5 мм. У деяких станціях є функція бездротової зарядки смартфонів.

Серед інших корисних фішок — вбудований LED-ліхтар та можливість підключення до сонячних панелей. Звертаючи увагу на ці нюанси, ви зможете забезпечити себе безперебійним електропостачанням і стати незалежним від зовнішніх обставин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також