Як відбілити зуби в домашніх умовах

627 0

Ми у соцмережах:

Як відбілити зуби в домашніх умовах

Жовтий колір зубної емалі не в моді і може послужити причиною розвитку психологічних комплексів. Стоматологи не вважають це явище недоліком і впевнені, що природний жовтуватий відтінок емалі свідчить про здоров'я емалі.  Ідеальний варіант - проведення цієї процедури в умовах клініки кваліфікованим фахівцем з використанням професійних препаратів і обладнання, але така можливість є не завжди. Тож питання як відбілити зуби в домашніх умовах повинне бути досконало вивчене,  тому ознайомтеся порадами стоматологів нижче.

Як відбілити зуби вдома без шкоди для емалі

Освітлити емаль підручними засобами безпечно можливо, потрібно лише слідувати рекомендаціям.

Як зробити зуби білішими за допомогою харчової соди

У сухому вигляді порошок має абразивні частинки, вони можуть пошкодити емаль і привести до утворення мікротріщин. Додайте трохи соди в зубну пасту, старанно перемішайте масу і використовуйте її під час чищення. Ще один метод - розчин соди з водою, він повинен мати консистенцію густої кашки. Акуратно протріть масою зубний ряд, не докладаючи великих зусиль, старанно промийте ротову порожнину великою кількістю води.

Як відбілити зуби перекисом водню

Використовуйте 3% розчин засобу, його слід розвести з водою в пропорції 1: 1 і добре перемішати. Почистіть зуби звичайною пастою, обполосніть їх розчином перекису водню, після цього - чистою водою. Особливість цього методу - поступове і повільне дію, ви помітите освітлення емалі через 2-3 тижні.

Як відбілити зуби вугіллям

Йдеться про активоване вугілля, незважаючи на чорний колір, він має відбілюючий ефект. Потрібно старанно потовкти таблетку в однорідний порошок, почистити отриманою масою зуби. Після цього промийте ротову порожнину водою і повторіть процедуру із зубною пастою, яку можна використовувати щодня.

Як відбілити зуби вдома без шкоди

Описані вище способи - найбезпечніші варіанти, але результат народних методів передбачити неможливо, ймовірність пошкодження емалі занадто висока. Якщо вас цікавить безпечне відбілювання зубів в домашніх умовах, використовуйте спеціальні капи. Це інноваційна і щадна методика, яка характеризується високою ефективністю і не має побічних ефектів.

Відвідайте клініку Lumident, тут лікарі зроблять зліпок ваших зубів і виготовлять індивідуальні капи з пластика. Це пристосування використовується в домашніх умовах, відбілювання відбувається за допомогою спеціального гелю. Виробники пропонують освітлюючі засоби з інтенсивністю 8, 10, 20%, вибір залежить від того, якого ефекту ви хочете досягти, стану і чутливості емалі.

Капи з гелем слід використовуються просто:

♦ вони надягають на зуби на ніч, завдяки формі, яка ідеально підходить до ваших зубах, пристосування не заважає спати і не викликає дискомфорту;

♦ вранці капи знімаються;

♦ після проходження курсу відбілювання слід утриматися 2 тижні від вживання кави та інших продуктів з фарбувальними пігментами;

♦ стоматологи Lumident рекомендують чергувати освітлюючий гель зі складом, в якому багато кальцію і фтору, це засіб зміцнює емаль зубів.

Лікарі попереджають - використовуйте ліцензовані засоби, показані фахівцем, на ринку зустрічаються підробки і відбілюючі засоби з сумнівним складом. Використовуючи їх, ви ризикуєте пошкодити емаль зубів, отримати опіки слизових ротової порожнини і тканин ясен. Зверніться в мережу стоматологічних клінік Lumident, тут працюють досвідчені фахівці, вони підберуть сертифіковані відбілюючі гелі з урахуванням індивідуальних факторів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також