Як відбувається перетин кордону з Польщею в умовах карантину (ВІДЕО)

3985 0

Ми у соцмережах:

Як відбувається перетин кордону з Польщею в умовах карантину (ВІДЕО)

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України роз’яснили, як відбувається перетин українсько-польського кордону на ще поки відкритих пунктах пропуску в умовах карантину.

 Із 7 квітня Урядом запроваджено додаткові обмеження щодо перетину кордону.

На міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краківець» заступник начальника штабу начальник відділу організації прикордонного контролю полковник Микола Андрійчук роз’яснює:

-          Залишилось діючих 7 автомобільних пунктів пропуску. Це «Доманово», "Ягодин», «Краківець», «Тиса», «Ужгород», «Дякове» і (нерозбірливо. – Ред.). Перетнути кордон до Польщі можна лише через пункти пропуску «Ягодин» на Волині та «Краківець» на Львівщині. Громадяни перетинають кордон тільки на легкових транспортних засобах. Піша хода та автобусне сполучення відповідно до розпоряджень Кабміну скасовано. Під час перетину кордону всі особи 100% проходять скринінг температури тіла. Якщо немає перевищення, особи заїжджають на територію пункту пропуску та проходять прикордонне та митне оформлення. Додатково до бази даних заноситься інформація щодо попереднього місця перебування громадян, з якої держави вони приїхали, місце їх перебування на території України, на якому транспортному засобі та з ким вони заїхали. Це зроблено для того, щоб в разі підозри захворювання на коронавірус чи встановленого захворювання ми могли надати інформацію стосовно кола осіб для підрозділів МОЗ.

Детальніше – на відео:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також