Як відключатимуть світло: мешканців Рівного та області поділили на черги

1913 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Тепер достатньо запам'ятати, до якої саме черги відноситься конкретна адреса.

Про такі нововведення йдеться на фейсбук-сторінці "Рівнееобленерго":
 
- Друзі, оскільки усій нашій країні доводиться жити в умовах дефіциту потужності через цілеспрямоване нищення росіянами об’єктів енергетичної інфраструктури, та, на жаль, вимушених обмежень – намагаємося вдосконалити та зробити простішим інформування про графіки погодинних відключень.
 
Відтепер вам достатньо буде запам’ятати чергу на відключення, до якої належить ваша адреса і в подальшому лише відстежувати, в які дні та години відбуватиметься відключення за вашою чергою.
 
Це можна зробити у розділі "Відключення"
 
Інструкцію, як користуватися нашими оновленими графіками знайдете за посиланням https://www.roe.vsei.ua/grafik-pogodynnyh.../news/
 
 - Сподіваємося користування оновленими ГПВ буде простішим і більш доступним. Водночас нагадуємо, за умови ощадливого енергоспоживання та дотримання доведених для Рівненщини лімітів з боку НЕК «Укренерго», графіків можна уникнути. Крім того, енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функції життєзабезпечення населення, не обмежуватиметься. Про зміни ситуації в енергосистемі та отримання розпоряджень з диспетчерського центру НЕК «Укренерго» повідомлятимемо додатково.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також