Як відпочивається на Білому озері: реалії та ціни (ФОТО)

22438 0

Ми у соцмережах:

фото Rivne media

Від 6 липня запрацювала «державна» база відпочинку на Білому озері. Там проводять відпустки працівники Рівненської АЕС. Одна з читачок «Рівне Вечірнє» погодилася поділитися своїми фото з місця та враженнями від відпочинку.

 -          Намагаюся відпочивати тут щороку, - розповіла п.Ольга. – Бо дуже подобається і вода, і атмосфера. Дуже серйозно цього року підготувалися до прийому людей в період карантину.

Ось така дезінфікуюча кабінка стоїть на вході в їдальню. Відпочивальники щодня проходять через неї тричі, йдучи на сніданок, обід та вечерю.

-          На базі відпочинку можуть одночасно знаходитися тільки 120 людей з можливих 500, щоб не було скупчення, - каже п.Ольга. – Селять лише в будиночки з туалетом та водою. Трохи незвично бачити пляж напівпорожнім, але мене це влаштовує, бо й приїздимо сюди, щоб відпочити від суєти.

На базі відпочивають лише працівники РАЕС, яким виділили путівки. Вартість на одну людину – 540-580 гривень за день. Але працівникам «атомки» платити треба тільки 15% від суми.

-          В їдальні харчують дуже добре, - стверджує наша читачка. – Щодня овочі, м'ясо, риба. Дають і фрукти. Але є можливість і приготувати собі шашлик.

На басі також є постійно діюча медична частина. Відпочивальникам постійно міряють температуру, всюди розставлені дезінфікуючі розчини.

-          Всі місцеві кафе, атракціони, кальян, більярд, прокат зачинені. Зате з’явився дитячий майданчик та спортивний з тренажерами, що не може не радувати. Можна ходити в ліс по гриби та ягоди, - розповідає відпочивальниця.

На території бази постійно видно патрулі нацгвардійців. Як нам пояснили, вони чергують саме на цьому пляжі, адже сюди полюбляють приїздити на відпочинок на шашлик багато місцевих, які не хочуть платити на приватних базах відпочинку. На цій же є вхід з іншого боку, де немає охорони.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також