Як вигідно телефонувати в Туреччину

1530 0

Ми у соцмережах:

Як вигідно телефонувати в Туреччину

Туреччина — гарна країна. Кожного року вона приймає туристів з усього світу. Тут є чимало курортних комплексів, готелів, видатних місць. Сьогодні Туреччина не тільки місце для відпочинку. Але й прихисток для багатьох українських родин, що були змушені виїхати під час війни. Важливість підтримки зв’язку з близькими та друзями розуміє Київстар.

Можливість сучасного роумінгу

Дзвінки за кордон не повинні коштувати багато. Саме тому Київстар пропонує вигідний роумінг в Туреччині. Тарифи доступні кожному, а можливості не мають меж. Адже роумінг від Київстару — це:

 - якісний зв'язок;
- швидкий інтернет;
- безкоштовні месенджери;
- широка зона покриття;
- дешеві sms-повідомлення;
- просте налаштування.

Щоб скористатися послугою, вам не потрібно нічого додатково підключати. Роумінг активується автоматично, як тільки ви перетинаєте межі країни. Головне - щоб на рахунку були кошти. Рекомендована сума — 100 грн. Проте вартість мінімального пакета значно менша. Тож не зважайте на перешкоди.

 Якщо послуга міжнародного зв’язку не активувалась автоматично, скористайтеся порадами, які ви знайдете на сайті оператора Київстар. Всього декілька кліків і ви зможете отримати усі можливості міжнародного зв’язку без переплат. Виникли питання? Звертайтесь по онлайн-допомогу.

 До речі, отримати весь пакет пропозицій можуть як контрактні абоненти, так і користувачі передплаченого зв’язку. Послуги і ціни незмінні.

Особливості дзвінків до Туреччини 

 Якщо ви хочете зв’язатись з близькими, що поїхали, Київстар має вигідну пропозицію для вас. Послуга Дзвінки за Кордон дозволяє телефонувати на стаціонарні і мобільні номера абонентів Туреччини майже за тою самою ціною, що всередині держави.

 Варто лише впевнитись, що сума на вашому рахунку достатня для замовлення пакета хвилин.

 Усе інше мобільний оператор зробить за вас самостійно. Ніяких налаштувань, замовлень і передоплат робити не потрібно. Сплачуйте тільки за використані хвилини. Спілкуйтесь вільно. Будьте завжди на зв’язку. А Київстар допоможе вам і зробить все від нього залежне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також