Як вилікувати геморой?

3390 0

Ми у соцмережах:

Як вилікувати геморой?

Це сучасна методика лігування ("зв'язування") гемороїдальних вузлів латексними кільцями. Вона дає можливість позбутися від геморою всього за 3-4 амбулаторних відвідування і без будь-яких операцій. Процедура безболісна і займає всього десять хвилин. Тобто пацієнт може прийти в медичний центр, наприклад, під час обідньої перерви, а після цього повернутися на роботу.

Геморой - Порадь, будь ласка, хорошого проктолога, - попросила днями колега. - У нас в сім'ї ціла проблема: у чоловіка (він працює водієм) загострився геморой. Жахливий біль та дискомфорт не дають ні працювати, ні жити. І до лікаря його не затягнеш. Його напарник кілька років тому переніс операцію з видалення гемороїдальних вузлів. І налякав мого чоловіка розповіддю про те, що після операції спершу два тижні провалявся в лікарні в ліжковому режимі, кожного дня терпів жахливі болі та перев'язки, а потім ще довго сидів на суворій дієті. До роботи напарник повернувся тільки через два місяці! Чоловік мій іти на такі прикрості не збирається, вважає, що краще терпіти. До того ж, на роботі бути треба, гроші заробляти... Невже сьогодні немає ніякої альтернативи для лікування геморою? Відповісти моїй колезі погодився лікар-проктолог Медичного центру "ЄвроКлінікс" Роман Паш: - Альтернатива, звичайно, є. Це сучасна методика лігування ("зв'язування") гемороїдальних вузлів латексними кільцями. Вона дає можливість позбутися від геморою всього за 3-4 амбулаторних відвідування і без будь-яких операцій. Процедура безболісна і займає всього десять хвилин. Тобто пацієнт може прийти в медичний центр, наприклад, під час обідньої перерви, а після цього повернутися на роботу. Він може керувати автомобілем, займатися спортом, жити повноцінним життям і не виснажувати себе різними дієтами. На жаль, більшість хворих на геморой про це не знають! І зовсім зневірившись, погоджуються на операцію. Лікар стверджує, що лігування латексними кільцями гемороїдальних вузлів сьогодні одна з найпопулярніших в усьому світі методик. На основу вузла накладають еластичне гумове кільце за допомогою спеціального апарата - лігатора. Після процедури, приблизно через 7-10 днів, перетиснений знекровлений вузол самостійно відторгається. Важливо, що після такого лікування (на відміну від класичної операції) фактично не буває серйозних ускладнень і рецидивів. - Безболісне і безопераційне лікування - один із пріоритетів нашого центру, - зазначає лікар. - До того ж ми гарантуємо нашим пацієнтам повну конфіденційність.

До речі

Коли звертатися до проктолога? Є декілька симптомів, які свідчать про розвиток геморою - це анальний свербіж, відчуття дискомфорту в прямий кишці, можливі болі під час випорожнення, виділення крові чи вислизання вузлів з анального отвору. При появі хоча б одного з цих симптомів - негайно до проктолога! Іноді геморой супроводжується відчуттям стороннього тіла або важкості в паху при ходьбі. Ці симптоми пояснюються розпуханням переповнених кров'ю гемороїдальних вузлів. Свербіж і печіння в ділянці заднього проходу свідчать про можливі ерозії. При гострому геморої, тобто защемленні гемороїдальних вузлів, виникає сильний біль, іноді він є просто нестерпним, так що людина не в змозі ні сидіти, ні ходити. Якщо ви відзначаєте у себе подібні симптоми - не зволікайте! Одразу звертайтеся до лікаря! Телефонуйте в Медичний центр "ЄвроКлінікс": (0362) 40-40-50! Не запускайте хворобу! Не чекайте, коли єдиним виходом буде тільки операція!
Будьте здорові!
Євро-Клінікс-лого

Відділення медичного центру:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
(0362) 40-40-50!
Ліцензія МОЗ від 05.01.2015 р., рішення №1
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Євроклінікс


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також