Як вилікувати застуду за 24 години

1498 0

Ми у соцмережах:

Як вилікувати застуду за 24 години

Хоча зима вже нібито й відступила і повіяло весняним вітерцем, але саме в таку погоду й найлегше захворіти. Головне — при перших ознаках застуди вжити необхідних заходів. Наступні кроки допоможуть не тільки зміцнити імунітет, але і побороти гостру застуду протягом 24 годин.

Більше пити рідини. Дуже важливо пити достатньо чистої води, щоб організм був добре зволожений. Навіть ця проста порада ефективно усуне багато симптомів.

Полоскання солоною водою. Додайте 0,5 ч. л. морської солі в склянку теплої води і полощіть горло. Ця процедура заспокоює біль, змиває слиз.

Контрастний душ. Цей спосіб творить чудеса. Він стимулює кровообіг і зменшує набряк у горлі та придаткових пазухах носа. Утворена водяна пара допомагає додатково промити носові пазухи.

Чай з імбиром і куркумою. Куркумін відомий протизапальними і болезаспокійливими властивостями. Заваріть чай з двох цих коренів і пийте протягом дня.

Не їжте ввечері. Організм використовує нічний відпочинок для відновлення і підзарядки своїх життєвих сил. Тому якщо поїли після 20-ї години, сили підуть на перетравлювання їжі, а не на зцілення.

Збільшіть кількість годин сну до опівночі. Якщо застудилися, слід лягти спати, наприклад, о 21-й або 22-й год. Як обіцяють експерти, ви помітите позитивний ефект від раннього відбою вже через кілька ночей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також