Як випраний одяг висушити швидко

313 0

Ми у соцмережах:

Як випраний одяг висушити швидко

У дощові дні складніше швидко висушити прання. Пральна машина з функцією сушіння значно полегшує цей процес. Але не кожен має таку техніку вдома. Тож ці поради саме для таких.

Найперше — висушити одяг чи білизну можна й у звичаній пральній машинці. Все, що потрібно — це рушник. Чим більший і товстіший, тим краще. Просто покладіть його в барабан після закінчення прання, закрийте дверцята та встановіть програму віджимання. Чим вище обороти, тим кращий ефект. Коли машина закінчить роботу, дістаньте сухий одяг, адже волога вбереться в рушник. Для кращого результату можна використовувати два або три рушники. Тільки не перевантажуйте надмірно пральну машину.

Якщо ви прихильник традиційного сушіння одягу, є інше рішення — дуже просте. Секрет у тому, що потрібно іноді перевертати речі на сушильній вішалці. Завдяки цьому забезпечується тканині рівномірний доступ повітря та значно прискорюється висихання. Найкраще це робити щогодини.

Можна використати в квартирі й вентилятор — потоки повітря допоможуть прискорити процес висихання одягу. Також можна буде уникнути неприємного запаху сирості в квартирі.

Трапляються випадки, коли потрібно щось негайно висушити — у таких ситуаціях врятує фен чи праска.

Звичайно ж, найпростіше — покласти випрані речі на радіатор. Але при цьому в кімнаті стане холодніше — все тепло поглинатиме мокрий одяг. А рахунки за опалення зростатимуть.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також