Як вивчити англійську за рік: очікування vs реальність

680 0

Ми у соцмережах:

Швидко досягти високого рівня англійської складно, але можливо

Щоб вивчити англійську мову за рік, потрібно займатися щодня. Зверніть увагу на комплексний підхід до вивчення іноземних мов.

Питання "за скільки часу можна вивчити англійську мову" - одне з найпопулярніших. Багато хто вчать англійську безліч років в школі, в університеті, але мови не знають. І коли приходить розуміння, що без англійської далі буде складно або неможливо, починають шукати шляхи вивчити англійську за рік або ще менше часу.

Але не все так просто. Не можна сказати через деякий час, що ви вивчили англійську. Мову потрібно вчити постійно, навіть рідну. Постійно будуть знаходитися нові слова і вирази, виникати питання по граматиці. І це природно.

Але поставивши чітку мету, досягнути конкретного рівня володіння мовою за рік, варто звернути увагу на інтенсивні мовні курси, програма яких передбачає проходження основних рівнів за рік.

Вивчити англійську мову за рік: ставимо реальні цілі

Ніхто не зможе сказати через рік вивчення іноземної, що повністю вивчив мову.

Вивчити за рік англійську можливо, але до конкретного рівня. Чітко сформулюйте свою мету, чого повинні досягти за рік: здати іспит, пройти співбесіду, спілкування з іноземцями в подорожах ... Так реально зможете оцінити свій прогрес і рухатися в правильному напрямку. Досягти результату за рік можна за умови частих занять і самостійної роботи. Вибирайте курси англійської мови з максимальною частотою. А у вільний час займайтеся самостійно. Більше працюєте над собою - швидше побачите результат.

Але досягнувши необхідного рівня, не зупиняйтеся в вивченні. Навіть найкращі викладачі не скажуть, що вивчили все, вони постійно вдосконалюються, вчать нові слова та ідіоми. Мова не стоїть на місці. З її розвитком постійно потрібно тримати "руку на пульсі".

З чого почати, щоб вивчити англійську за рік

Вирішивши вивчити англійську в дуже стислі терміни, приготуйтеся до старанної роботи кожен день протягом року. Вивчати англійську можна і самостійно, але необхідна хороша самоорганізація, сильна мотивація і практика. Для цього доведеться пошукати співрозмовника в мережі або на розмовних клубах.

Простіше знайти хороші курси англійської. Так ви спростите собі роботу з планування, пошуку матеріалів і співрозмовників. Це не означає, що на курсах ви без проблем за рік вивчите мову. Важливу роль відіграє самостійна робота. Кожен день приділяйте увагу англійської. Розвивайте своє розуміння комплексно. Без граматики не будете правильно говорити, а вивчивши граматику, але маючи мізерний запас слів, не зможете висловити свої думки.

Розвивайте щодня слухання, письмо, говоріння та читання. Наприклад, знайдіть цікавий фільм або серіал, переглядаючи, виписуйте незнайомі слова і вирази (для цього краще дивитися з англійськими субтитрами). Спробуйте переказати зміст і написати невелику рецензію. Так включаються всі види пам'яті і при регулярних заняттях зможете швидко вивчити мову до потрібного рівня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також