Як визначити, чи ви метеозалежні

760 0

Ми у соцмережах:

Як визначити, чи ви метеозалежні

Метеозалежність здатна істотно погіршити самопочуття і навіть призвести до загострення хронічних захворювань у період активності магнітних бур або ж перед змінами погоди.

Але залежність від погоди не є захворюванням. Фахівці склали список важливих симптомів, які періодично з'являються у людини перед значними змінами погоди або ж під час магнітної бурі.

Важливим симптомом вважається поява сильних головних болів без будь-яких об'єктивних причин за деякий час до суттєвих змін погодних умов. А також слабкість, млявість, відсутність бажання хоч що-небудь робити.

Ще однією важливою ознакою є «спогад» про попередні переломи, удари або ж артрит — з'являються неприємні больові відчуття не інтенсивного, а ниючого характеру.

У гіпертоніків починає підвищуватися тиск, тому звичний лікарський засіб має бути у них завжди під рукою. Також варто звернути увагу на серце — з'являється поколювання або ж болі.

Як же поводитися людям, у кого проявляється чутливість до погодних умов? Медики рекомендують пити більше води, займатися спортом, стежити за своїм станом здоров'я, правильно харчуватися і відмовитися від шкідливих звичок. Якщо ж напад застав вас раптово, то варто відмовитися від інтенсивних навантажень, не нервувати і, по можливості, добре відпочити.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також