Як врятувати нерви за 30 секунд

1328 0

Ми у соцмережах:

Як врятувати нерви за 30 секунд

Стрес супроводжує нас повсюди - вдома, на роботі, у стосунках, під час покупок, на відпочинку, в дорозі. Бажано від нього вчасно позбуватися, інакше нервовій системі настане кінець.


Наведена методика дозволяє позбутися від стресу за 30 секунд.



Заспокойтеся, у всіх моментах життя потрібно вчасно зуміти заспокоїтися.

Знайдіть затишне місце, де ви будете наодинці з собою. Присядьте або стійте, але головне, щоб вам було комфортно.

 Зробіть кілька глибоких вдихів/видихів, але не більше п'яти.

Вам вже має стати трохи легше, але процес зняття стресу ще не завершено.

Зробіть такий вдих, щоб легені наповнилися повітрям до межі, а потім видихніть до кінця і затримайте дихання на 30 секунд.

 Обов'язково засікайте ці 30 секунд, це буде у вигляді ефекту перемикання на іншу ситуацію, яка допоможе забути про стрес.

Не у всіх відразу виходить затримати дихання на 30 секунд, але якщо все-таки вийде, то стрес випарується з неймовірною швидкістю.

Учені довели, що цей спосіб позбавлення від стресу діє найкраще і, що важливо, швидко. А відбувається це тому, що під час стресу в крові людини накопичується шкідлива речовина, яке дезактивується у зв'язку з наповненням крові вуглекислим газом.

Цим способом можна користуватися не тільки коли ви вже стресанули, а й перед стресом. Адже буває безліч ситуацій, в яких ви впевнені, що піддастеся стресу. Наприклад, перед важливою співбесідою, подією чи розмовою.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також