Як взимку платити за газ менше?

652 0

Ми у соцмережах:

Як взимку платити за газ менше?

На початок травня поточного року борг населення перед ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» перевищив 258 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року заборгованість зросла на понад 37 млн грн. Найбільше боргів накопичили домогосподарства у період опалювального сезону, коли суми в платіжках за газ відчутно зросли.

 «Забезпечити стабільне газопостачання без вчасних розрахунків неможливо. Тому ми наполегливо «турбуємо» своїх боржників, аби вони розрахувались за спожите. Втім, хтось лише після рішення суду згадує про свій обов'язок. Через що несе додаткові витрати, про які ми також регулярно попереджаємо у своїх зверненнях», – розповів директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід КОШЕЛЬНИК.

Щоб допомогти споживачам уникнути боргів за блакитне паливо та надмірного фінансового навантаження взимку, ТОВ “РІВНЕГАЗ ЗБУТ” пропонує тариф “Твій газ Рівномірний платіж”. Він дозволить спланувати свої витрати та упродовж року (на період дії тарифу) рівними частинами сплачувати за спожитий газ.

Леонід Кошельник вважає, що особливо цікавим тариф “Твій газ Рівномірний платіж” буде для власників індивідуального опалення та газових колонок для підігріву води.

«В кінці року відбудеться звірка: зекономлені кошти повернуться на картковий рахунок споживача чи підуть на оплату наступного споживання. Тут вибір за споживачем. У випадку використання більшого об'єму, ми виставимо рахунок на різницю, і споживач зможе розрахуватись з нами за тією ж ціною», – зазначила начальник відділу обслуговування фізичних осіб ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна ПАРФЕНЮК.

У ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» наголосили, що вартість газу у тарифі «Твій газ Рівномірний платіж» упродовж терміну його дії не перевищуватиме 7,99 грн за кубометр.

Водночас компанія пропонує абонентам, у яких є борг і немає можливості погасити його в повному обсязі, укласти договір реструктуризації.

Під час карантинних обмежень комфортно і безпечно сплачувати за використаний газ можна за допомогою онлайн сервісів:

• оновленого Особистого кабінету на сайті 104.ua;

• мобільних додатків 104 Mobile для Android і 104 Mobile light для iOS;

• чат ботів 7104ua в Viber і Telegram.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також