Як закінчити школу без смс та реєстрації хвилювань?

731 0

Ми у соцмережах:

Як закінчити школу без <s>смс та реєстрації</s> хвилювань?

Дізнавайтеся більше деталей на нашому сайті та до зустрічі!

О ні! Невже школа закінчується? Так швидко? Треба вже замислюватися про підсумкові оцінки. Та про підготовку до ЗНО й вступ до університету! При цьому ще і зберегти стосунки з друзями й мати час для своїх власних інтересів та хобі!!! Ви маєте рацію…. Але старші класи – це хороший, яскравий та радісний період. Не варто проводити його нервуючись та переймаючись про своє майбутнє. І, впевнені, що ми, в дистанційній школі «Оптіма», знаємо як зберегти старшокласникам та їхнім батькам нервові клітини.

Хіба ви даєте звичайний документ про освіту?

Уявіть собі! У багатьох складається враження, що онлайн-школа – це щось неофіційне, на кшталт підготовчих курсів. Це точно не про нас! «Оптіма» – це перша в Україні ліцензована дистанційна школа. Таким чином, ми також видаємо свідоцтво про загальну середню освіту державного зразка. Тож, у юридичному плані ми стоїмо на одному щаблі зі звичними для всіх школами. З цим розібралися, а тепер про план якісний…

Як щодо того, щоб самостійно розпоряджатися своїм часом??

Учні та учениці 10-11 класів постійно стикаються з величезною проблемою: вони не мають можливості витрачати час раціонально! Потрібно проводити по 7-8 годин на день тільки на відвідування уроків у школі. А ще курси з підготовки до ЗНО, намагання підтягнути оцінки в школі, планування вступу в університет… А ще не забуваємо про відпочинок, хобі та спілкування, адже це такий важливий для формування особистості вік!

Навчаючись в нашому центрі освіти, школярі суттєво економлять свій час.

  1. Не треба постійно витрачати його на шлях до школи та додому.
  2. Заняття в «Оптімі» можна проходити на швидкості, зручній для ефективного поглинання інформації.
  3. Учні та учениці самостійно формують свій навчальний графік, відштовхуючись як від своєї швидкості сприйняття матеріалу, так і гуртків, курсів та інших активностей.

А якість занять така ж, як і в офлайн-школі???

Ми жодним чином не хочемо принижувати звичайні школи, проте, за досвідом багатьох школярів, зазвичай у старших класах навчанню приділяється менше уваги. Крім того факту, що ефективність 7-8 уроків на день (які йдуть за розкладом), часто у 10-11 класах акцент робиться вже не на здобутті важливих знань та навичок, а на підсумкових балах в документі про освіту.

У нашій школі уроки:

  1. Можна проходити у власному темпі, спираючись на власну швидкість сприйняття;
  2. Створені за авторськими матеріалами;
  3. Подаються цікаво та динамічно, із використанням 3D-моделей, у форматі відео та вебінарів у режимі реального часу та в записі ;
  4. Підкріплюються захопливими інтерактивними завданнями та іграми, що сприятиме засвоєнню інформації!

Таким чином, при значній економії часу, за рахунок відсутності «води» в уроках та нетривіальній подачі, можна зробити вивчення шкільних предметів цікавим та ґрунтовним.

Ви ще вагаєтесь?:)

Звільнивши величезну кількість часу, підліток може більше витрачати його на курси з підготовки до ЗНО, обмірковування свого майбутнього, саморозвиток, власні інтереси та спілкування! Немає нічого важливішого за час, тож чому б не спробувати отримати з цього шкільного періоду максимум користі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також