Як заробляти 1000$ не виходячи з дому з будь-якої частини світу?

785 0

Ми у соцмережах:

Як заробляти 1000$ не виходячи з дому з будь-якої частини світу?

Заробити $1000 не виходячи з дому можливо, але для цього вам потрібно мати відповідні навички та використовувати правильні підходи. Ось кілька порад, які можуть допомогти вам досягти цієї мети:

По-перше визначитись з напрямком, у якому хочете заробляти.

Серед багатьох професій, доступних для роботи онлайн, найбільш оплачувані приходяться на IT-сектор, а саме розробка та тестування. І, щоб заощадити ваш час, радимо обрати саме тестування програмного забезпечення, оскільки вивчити дану професію можна дуже швидко, а заробіток в онлайні між ними не такий значний.

Опанування професії.

Отримайте навички: для цього ви можете пройти тестувальника курси онлайн, прочитати книги та статті про тестування програмного забезпечення, і почати практикуватися в тестуванні, використовуючи власний комп'ютер або беручи участь у тестуванні проєктів з відкритим вихідним кодом. Кожен тестувальник курси радить використовувати як базову освіту, де ви зможете отримати всі необхідні знання та навички для подальшої роботи. Також, тестувальник курси онлайн розглядає як можливість не бути прив'язаним до місця і часу.

Варіанти роботи віддалено.

  1. Зареєструйтесь на платформах для тестування ПЗ: є багато онлайн-платформ, на яких компанії та стартапи публікують свої проєкти для тестування. Ви можете зареєструватися на кількох із них, щоб отримати доступ до більшої кількості проєктів.
  2. Беріть участь у програмі баг-баунті: деякі компанії запускають програми баг-баунті, в рамках яких вони платять людям за виявлення вразливостей та помилок у своїх додатках. Ви можете брати участь у таких програмах та заробляти гроші, повідомляючи про помилки у ПЗ.
  3. Стати фрілансером: якщо ви вже маєте досвід у тестуванні програмного забезпечення, ви можете зареєструватися на платформах для фрілансерів, таких як Upwork або Freelancer, і почати шукати проєкти, пов'язані з тестуванням програмного забезпечення. У школі IT Testing School радять також платформу uTest, де значно легше отримувати проєкти. 
  4. Стати частиною спільноти тестувальників: є безліч спільнот тестувальників, де люди діляться своїм досвідом та знаннями в галузі тестування програмного забезпечення. Приєднавшись до такої спільноти, ви можете отримати доступ до нових проєктів та отримувати цінні поради від досвідчених випробувачів.

Скільки можна заробляти на фрілансі тестувальником ПЗ?

Заробіток новачка на фріланс-платформах може змінюватись в залежності від ряду факторів, таких як досвід роботи, професійні навички, рівень конкуренції на платформі, попит на певні послуги та інші. Проте, загалом, середній заробіток тестувальника на фріланс-платформах може починатися від $1000 на місяць і сягати $1500-$2500. Важливо пам'ятати, що заробіток на фріланс-платформах залежить від того, скільки робіт ви можете отримати та виконати у певний період часу, вашої дисциплінованості.

Щоб підвищити свої шанси на успішний заробіток на фріланс-платформах, важливо приділяти увагу створенню якісного профілю, просуванню своїх послуг, збиранню позитивних відгуків від клієнтів, а також постійному розвитку своїх професійних навичок та знань у своїй галузі. Проте, перш за все тестувальник курси обирає за надійну базу знань, з якою починати працювати значно легше.

Тенденція до збільшення попиту фрилансу дедалі поширюється, збільшується кількість проєктів для українських тестувальників. Тож знайти роботу на фрілансі не важко, варто тільки докласти трохи зусиль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також