Як заробляти на продажу молочної продукції державним установам

875 0

Ми у соцмережах:

Як заробляти на продажу молочної продукції державним установам

В Україні існує єдина база, де проводяться всі державні закупівлі молока та молочних продуктів — система Prozorro. З її допомогою школи, лікарні, міські та сільські ради та інші держустанови публікують свої замовлення у відкритому доступі, і так купують усе необхідне у постачальників.

Скільки можна заробляти на закупівлях

У Prozorro публікуються закупівлі різного масштабу, тому і малий, і великий бізнес легко знайдуть для себе потрібні замовлення. Наприклад, прямо зараз у системі доступні тендери на постачання молочної продукції: сирів, вершків, сироватки тощо — на суми від 1 800 до 1,4 млн гривень. Завдяки цьому постачальники можуть вибрати саме ті бюджети, в яких їм комфортно конкурувати, та заробляти до 100 млн гривень на рік.

Як шукати замовлення

Для того, щоб знайти цікаве замовлення, достатньо виконати такі дії:

1. Вибрати електронний майданчик для роботи в Prozorro.

2. Відкрити сторінку пошуку публічних тендерів на цьому майданчику. На ній налаштувати фільтри за ключовими словами, назвою замовника, бюджетами, містом тощо.

3. Серед відсортованих тендерів вибрати ті, що вам цікаві.

Далі необхідно ознайомитись з умовами вибраної закупівлі. Вони зазначені у тендерній документації — файлах, прикріплених до оголошення. Зверніть увагу на список необхідних документів, терміни, бюджети та іншу важливу інформацію. Якщо вас все влаштовує, можна подавати заявку на участь у тендері.

Як взяти участь у тендері на молочну продукцію

Для участі у тендері необхідно виконати такі дії:

1. Зареєструватись на електронному майданчику, з якого ви шукали закупівлю.

2. На сторінці вибраного тендеру натиснути кнопку "Подати пропозицію". Після цього перед вами відкриється форма подачі заявки.

3. У формі заповнити всі необхідні поля, вказати ціну, за яку ви готові продати товар.

4. Прикріпити усі документи, які вимагає замовник у тендерній документації. Важливо не пропустити жодного файлу, інакше вас дискваліфікують через невідповідність умовам.

Також знадобиться сплатити комісію за участь у публічному тендері (згідно з тарифами Prozorro, вона може бути від 17 грн для закупівель вартістю до 20 000 грн, до 3 400 грн для закупівель дорожче 2 млн грн).

З моменту подачі пропозиції ви стаєте учасником тендера на постачання молочної продукції. Тепер залишається дочекатися дня аукціону та взяти у ньому участь. Щоб перемогти, запропонуйте найбільш вигідну ціну серед ваших конкурентів.

Після закінчення всіх етапів тендеру замовник підписує з переможцем договір про закупівлю і далі починається стандартна схема співпраці згідно з умовами угоди.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також