Як зібрати недорогий букет

1256 0

Ми у соцмережах:

Як зібрати недорогий букет

Гарний, чуттєвий монобукет або мікс квітів стане чудовим презентом для коханої жінки або близької людини. Зазвичай чоловіки дарують квіти до конкретного приводу: день народження, 8 березня, день закоханих. До цього списку може додаватися підношення квітів з приводу народження дитини, річниця сімейних відносин.

Цікаве питання: хіба потрібен привід, щоб порадувати близьку людину? Адже букет можна піднести, щоб підняти настрій, нагадати про почуття, навіть просто заради посмішки! Відправте квіти кур'єром коханій дівчині просто так. Ви побачите у відповідь, як сяють її очі та почуєте теплі слова подяки. Організувати такий сюрприз допоможе наша служба доставки квітів у Рівному https://roza.rv.ua/ua/

Чи може бути щось більш важливим за міцні відносини? Подарунки та знаки уваги роблять дива: вони допомагають зберегти романтику, трепетність, ніжність. До речі, квіти можна дарувати й чоловікам також. Наприклад, на день народження, ювілей, з приводу підвищення на роботі. Чоловічі букети виглядають інакше – вони більш стримані, і зазвичай не такі об’ємні.

Недорогий букет стане в нагоді дівчині для фотосесії. Він виконуватиме роль прикраси, тендітного аксесуара, що доповнить ніжний образ.

Секрети компонування квітів

Монобукети добре підносити на свята: вони завжди виглядають вишукано та елегантно. А коли потрібен фантазійний милий букетик, обирайте комбінації з різних рослин. Якщо букет складений професійним флористом, таке творіння буде мати ідеальні пропорції та сполучення.

Можна поставити в композицію квіти одного виду, але різних відтінків. Краще брати не більше трьох кольорів, щоб не перегрузити квіткове творіння. Багату кольорову гаму мають троянди, хризантеми, еустоми.

Особливо виграшно виглядають букети асорті – квіти різних сортів, фактури, контрастних або гармонійних тонів. Такий прийом використовують майстри у весільній флористиці або для прикрашання зали в мінімалістичному вишуканому стилі. В залежності від обраних кольорів композиція повідомить про кохання або закоханість, пристрасть, ніжність, захоплення.

Квіти другого плану

У мікс композицій зазвичай є головний акцент – з найбільш помітної квітки – та додаткові рослини, що остаточно доповнюють образ. В якості основної квітки може виступати троянда, гортензія, хризантема. Роль розширення букета грають ніжні альстромерії, декоративна ромашка, улюблені іриси, гіпсофіла, кущова роза, квіти бавовни, зелень тощо.

На сайті «Букетик Рівне» ви в будь-який день і час можете вибрати недорогий букет. Оператори прийдуть на допомогу, якщо знадобиться консультація.

Наш інтернет-магазин доставки квітів у Рівному доступний також іншою мовою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також