Як зіграти весілля і не залишитися банкрутом

1251 0

Ми у соцмережах:

Як зіграти весілля і не залишитися банкрутом

Будь-яка дівчина вже з пелюшок мріє про весілля. Провести весілля на висоті мріють усі молодята. Але варто розуміти, що якщо від початку до кінця все довірити івент-агентству, це влетить у велику суму грошей і не дає 100% гарантії, що торжество вам сподобається. У цій статті ми дамо вам прості поради, як можна заощадити на головній події в житті і зробити її такою, що вона запам'ятається на все життя.

♦ Весільний торт

Ніхто не закликає вас пекти торт самому. Можна пошукати подружку-кондитера, яка займається оформленням таких виробів. А якщо ви вже звернулися до кондитерської, то радимо замовчати про те, що це саме весільний торт, тоді ціна не злетить до небес. Як ви знаєте, вартість торта варіюється ще від інгредієнтів начинки, тому варто розглянути начинку з сезонних фруктів, а не привізних.

♦ Без ресторану

Якщо ви плануєте весілля влітку, то чому б не скористатися чудовою погодою? Можна взяти в оренду будинок або скористатися будинком знайомих або родичів, якщо вони дають на це згоду.

Але потрібно розуміти, що ви платите лише за оренду будинку без урахування всіх продуктів та алкоголю. Краще порівняти кілька варіантів, наприклад оренда будинку+кейтеринг та ресторан і вже вибрати найкращий варіант.

♦ Музика

Замість живого оркестру можна запросити діджея. У нього завжди знайдеться трек на замовлення і оплачувати потрібно буде одній людині, а не кільком з музичного колективу.

♦ Транспорт

Можна відмовитися від оренди автомобілів та непогано заощадити. Попросіть друзів автолюбителів допомогти вам.

♦ Букет нареченої

Якщо ви вирішили замовити букет у флориста, використовуйте сезонні квіти. Якщо у вас є творча жилка, спробуйте зробити букет самостійно і тоді ви точно знатимете, що у жодної нареченої у світі не буде точно такого ж букета.

♦ Обговорюйте

У будь-якій організації, до якої ви будете звертатися з приводу весілля, поцікавтеся про знижки та акції.

♦ Вбрання молодих.

Є кілька способів заощадити на одязі.

1. Можна придивитися до торішніх колекцій, як правило вони завжди набагато дешевші.

2. Сукня та костюм на прокат.

3. Пошити у перевіреної швачки

4. Пошукати уживану сукню на сайтах оголошень

Скориставшись хоча б парою порад із цього списку, можна зберегти пристойну суму грошей. Але є й фахівці, на яких економити не варто. Це фотограф. Адже це творець вашого бездоганного свята. Ці фото ви показуватимете своїм дітям та онукам, а друг з останнім Айфоном тут ніяк не замінить професіонала.

Також для нареченої буде важливий візажист, який зможе підкреслити її красу та допоможе засяяти ще яскравіше.

Але варто розуміти, що це лише наші поради, але не керівництво до дії. Адже це тільки ваше свято і лише двом людям можна вирішувати, як воно пройде. Якщо вам ідеальне весілля це удвох у наметі на березі моря, то чому ні? Важливо тільки одне правило для всіх: ваше весілля має ВАМ ПОДОБАТИСЯ!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також