У період пандемії коронавірусу багато людей стали менше рухатися і рідше слідувати принципам правильного харчування. В результаті частіше виникає проблема, пов’язана з підвищенням рівня «поганого» холестерину в крові.
Медики розповіли, як не допустити подібного результату і при цьому не вдаватися до прийому лікарських препаратів.
Експерти наголошують на необхідності фізичного навантаження. При цьому виконувати вправи і виходити на прогулянки потрібно щодня. Також слід відмовитися від куріння і вживання алкогольних напоїв.
У числі продуктів, вживання яких сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину в крові, лікарі називають рибу, горіхи, чай і насіння олійних культур. Крім того, в період пандемії коронавірусу в раціон бажано включити авокадо, апельсини, лимони і цільнозернові продукти.
Також фахівці відзначили, що нормалізувати стан здоров’я можна, якщо вживати страви з соєвих бобів.