Як звучить Мерилін Менсон на скрипці?

1332 0

Ми у соцмережах:

Як звучить Мерилін Менсон на скрипці?

У листопаді камерний оркестр «Resonanсe» з Дніпропетровська представив себе рівненській публіці, причому аж двома концертами за один день, а вже нині музиканти та організатори концерту хочуть повторити успіх.

Resonanсe Resonanсe Resonanсe Resonanсe Resonanсe Суть оркестру в тому, що він грає перероблені «хіти» світової рок-музики у варіанті камерної групи симфонічного оркестру. Оскільки ці речі давно знайомі та шановані публікою, популярність, за умови якісного виконання, забезпечена. 22 січня «Resonanсe» знову дасть два концерти у рівненському музично-драматичному театрі, але вже з новою програмою «Red-тур». — Нас надихає те, що люди оцінили нашу ідею, — говорить керівник оркестру Денис Федоренко. — Якщо з двох концертів, які мають відбутися в один день, на один вже немає квитків — це про щось таки говорить. Цього разу ми привезли нашу нову програму, яка складається також з «хітів» рок-музики, але вже не таких розкручених. Тобто це наші переробки композицій «System of a Down», Мериліна Менсона, менш відомі треки гурту «Nirvana» та ін. Але це також перевірені часом і публікою музичні композиції. На наших концертах їх сприймають не менш тепло, ніж легендарні композиції. Resonanсe Колектив вражає працездатністю — торік музиканти дали 136 концертів, перебуваючи у турне 177 днів. І це попри те, що заснований «Resonanсe» був у 2012 році. В оркестрі грають переважно молоді музиканти. Але автор ідеї створення колективу, музикант і колишній концертний організатор Денис Федоренко каже, що насамперед їм повинно подобатись виконувати саме таку музику, інакше нічого не вийде.

Андрій Матвіїв

Офіційне звернення групи «Resonance»

Дорогі наші слухачі! Хочемо висловити Вам свою подяку за те, що Ви оцінили нашу творчість. Спасибі, що слухаєте нашу музику наживо. Хочемо Вас застерегти. Суть в тому, що з моменту появи нашого колективу і створення певного «свого власного стилю музичної групи» періодично з’являється багато оркестрів-підробок «під Resonance». Саме «оркестри-клони», які все частіше стали з’являтися навколо, нахабно користуються нашим успіхом і вводять слухачів в оману. Схожі назви прес-релізів, копіювання афіш, відеороликів, колірних рішень, репертуару і навіть фірмового стилю групи «resonance» — ось з чим стикається наш глядач. Але підробка ніколи не стане оригіналом. Підробити можна тільки зовнішню оболонку, а не сутність, і вже тим більше неможливо підробити музику, концепцію і атмосферу. Але підробка може дуже розчарувати. Ми це розуміємо і лише хочемо Вас попередити. Наш графік знаходиться за посиланням resonance-group.net/tour Отже, 22 січня рівняни слухатимуть справжній «Resonance»!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також