Яке ліжко обрати

411 0

Ми у соцмережах:

Яке ліжко обрати

Сучасна людина має велику потребу у відпочинку умом, тілом та душею від різноманіття усього, що настирливо пропонує нам світ. Десь сховатися, відокремитися та нарешті поміркувати про речі, які заглушує величезний потік інформації. Саме тому на допомогу приходять мінімалістичні стилі інтер’єру. Якщо ви шукаєте меблі для своєї спальної кімнати, яка саме і повинна бути осередком спокою та затишку – ліжко в скандинавському стилі буде вірним рішенням.

Трохи про скандинавський стиль

Скандинави люблять простоту та функціональність. Чим саме вони і винагородили течію скандинавського інтер’єру. Він виділяється своїм вільним простором, легкістю та неперевершеною чистотою. Використовування некричущої гами кольорів при створенні цього стилю надасть вам змоги видохнути та заспокоїти свій ум. Простота мінімалізму виглядає унікально, дорого та затишно. Зупинившись на скандинавському стилі ви можете гратися з контрастними кольорами темного та білого та наприклад, виділити зону спального місця завдяки яскравим подушкам темного кольору або поклавши під ліжко темний килим. 

Скандинавські ліжка 

Навіть якщо основна течія дизайну вашої оселі не є повністю у даному стилі – ви можете приглянутися до ліжка у північному настрої для будь-якого мінімалістичного напрямку прикрашення будинку. Дерев’яні ліжка у цьому стилі особливі тим, що мають відмінну від інших представників свого класу велику спинку – вона може бути оббита шкірою справжньою або синтетичною, з бавовняної, лляної або ситцевої тканини. Особливістю цих дерев’яних меблів є мінімальна обробка дерева, що дозволяє не втратити початкову структуру та зберегти рельєф, що і робить ці ліжка не схожими один на одне – адже кожне дерево, як і людина, саме по собі унікальне. Як саме обрати те саме ліжко?

  1. За розміром. Так як головна мета усіх мінімалістичних напрямів – зберегти простір та максимально його збільшити – обирайте невелике ліжко, якщо у вас вузька кімната, та якщо цього дозволяє периметр вашої кімнати – сміливо беріть велике. 
  2. За кольором навколишнього дизайну кімнати. Якщо у вас кімната більш темних відтінків – зробіть акцент на ліжку та оберіть для нього світлий колір. Якщо ви хочете залишити якомога більше простору у білій кімнаті – також обирайте світлі відтінки меблів. 
  3. У якісного виробника каркас ліжка у скандинавському стилі буде міцний та масивний – що для них і характерно. Завдяки цьому ви будете відчувати себе стійко та надійно у своєму ліжку.

Тож згідно з опису можна зробити висновок, що ліжка у скандинавському стилі пасуватимуть до великої кількості ідей, які тільки можуть з’явитися у вас в голові. Дизайнери активно обирають їх для створення оселі і у стилі хай-тек або прованс. Зупинивши свій вибір на такому ліжку ви раз і назавжди ставите крапку у своїй потребі в комфорті тіла та розуму. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також